Deepdish - Sacramento
nem volt rossz hallani, azonban az azt követő Charlie váltásra el abortáltam 
nem volt rossz hallani, azonban az azt követő Charlie váltásra el abortáltam
nem volt rossz hallani, azonban az azt követő Charlie váltásra el abortáltam Orrhang! Január óta semmiféle adat nincs semmilyen helyi rádióról, tehát szakmailag alaposan át kellene fogalmazni a véleményedet
Forrás?
best írta:off Pedig itt igazan csak a megerzesek dominalnak 95-5 %-ban
harrapari írta:
tehát szakmailag
LÉTEZIK MÉG ILYEN?
Persze, hogy létezik. Teljesen jogos, hogy megérzésre nem hivatkozhatunk.
best írta:harrapari írta:tehát szakmailagLÉTEZIK MÉG ILYEN?
orrhang írta:Meglátjuk, ha lesz még olyan hallgatottsági mérés, amiben a mostani Neo benne lesz, akkor kiderül. Mindenesetre ha megnézzük a korábbi méréseket, akkor ugye a két országos rádió kimagasló eredményt ért el a reggeli műsorral, konkurenciák ellenére is, hiszen azért elég sok városban van helyi rádió, amely zenei kínálatban hasonló az országosakhoz, reggel pedig ezeken többnyire zene megy, mégsem tudják megelőzni a nagyokat, ahol beszéd, műsorvezetés megy.te miről beszélsz? az összes normálisabb helyi kereskedelmi rádió megelőzi az országosakat, a reggeli sávban is.
adminisztrator írta:Nyilván más piac, más szokások, más szabályok, eltérő igények, de Hollandiában például az Adult Contemporary formátumú SkyRadio teljesen talkfree, mindössze hírek és közlekedési infók vannak rajta. Morning show sincs.orrhang írta:Forrás?Meglátjuk, ha lesz még olyan hallgatottsági mérés, amiben a mostani Neo benne lesz, akkor kiderül. Mindenesetre ha megnézzük a korábbi méréseket, akkor ugye a két országos rádió kimagasló eredményt ért el a reggeli műsorral, konkurenciák ellenére is, hiszen azért elég sok városban van helyi rádió, amely zenei kínálatban hasonló az országosakhoz, reggel pedig ezeken többnyire zene megy, mégsem tudják megelőzni a nagyokat, ahol beszéd, műsorvezetés megy.te miről beszélsz? az összes normálisabb helyi kereskedelmi rádió megelőzi az országosakat, a reggeli sávban is.