RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#102143  Szerző: egon2

radukanorbert:Visszatérnek a Neo FM-re?Vagy megvette a Neo FM-et a Sláger Rádiót üzemeltető Amerikai média cég?És Aug.28.tól Sláger Rádió néven újra indulnak?
Vagy a Balázsék átengednek a Bumeráng stábjának 1-2 napot?Esetleg a Petőfin vagy a Juventuson tér vissza a Bumeráng?
 #102131  Szerző: radukanorbert

Bumeráng FB oldalról:

Pssszt! Készülünk valamire...

Amiről sokat persze még nem mondhatok (Hittétek volna? ;-) ), de a jövő héten további infók jönnek.
Addig jó (hosszú) hétvégét nektek! Élvezzétek a munka- és sulimentes napokat... :-)))) /Banita

Ui.: Csináljunk ilyen vicces-szánalmas "like, ha tetszik" megmozdulást?! Ha tetszik, like-old ezt a képet... :-DDD
 #102124  Szerző: egon2

akoslive:Dávid Anna még a Neonál van?Ma délelőtt Kovács Fruzsina olvasta fel a híreket.Ezek szerint Marcali Laci hétköznap van,hétvégén meg a Fruzsina olvassa a híreket.Amik persze konzervek.Reklám szpot csak az Aug.20i hajós tűzijáték van.
 #102093  Szerző: akosfive

Minden munkatárs távozása után, ez a Dávid Anna+Marczali László konzerv híreivel vegyített Winamp shuffle mód ez még nevezhető egyáltalán NeoFM-nek? Nem viccelek, tényleg ez merült fel bennem, mert én úgy látom, hogy nem.
 #102091  Szerző: noartist

Köszönjük Admin,ideje volt már.
És -ha szabad kérnem- térjünk vissza a NeoFM-hez.Rádiós ,,szakértők" kibeszélését pedig folytassátok a Társalgóban,vagy privátban. :)
Egy olvasó
 #102089  Szerző: markfelt

Na, mielőtt még kibeleznétek egymást, nyugi.

Orrhang: ha hiszed, ha nem, több, mint 50% a rádióban dolgozó (nem kalóz- vagy netrádió) aktív fórumozók aránya. A többiek vagy érdeklődő hallgatók, vagy a rádiózáshoz kapcsolódó területeken tevékenykedők, vagy wannabe médiamunkások (több-kevesebb eséllyel). Ha a hozzászólások szakmaiságát, illetve annak hiányát kifogásolod, ezt vedd figyelembe. Könnyen elképzelhető, hogy vannak itt nálad sokkal nagyobb szakmai tapasztalattal, vagy naprakészebb ismeretekkel rendelkező fórumozók is (mindenféle bántás nélkül) és nyilván vannak olyanok is, akik még nem ásták bele elég mélyen magukat a rádiózás bizonyos területeibe (pl. mert egy másik munkakörben dolgoznak), de szívesen olvasnák az álláspontodat bizonyos kérdésekben. Hogy tanuljanak ők is. Olyan nincs, hogy valaki mindent tudjon és szerintem olyan sincs, hogy valaki a legjobb legyen a szakmában.

Vannak persze megmondóemberek, de ez sajnos a fórumok velejárója, nem egyedi eset. Csak vigyázz, nehogy Te is azzá válj a hozzászólásaiddal.

Kerek1radio: kérlek ne idézz másokat az engedélyük nélkül (olyanokat, akik szóban, NEKED fogalmazták meg a véleményüket), mert még ha nem is feded fel a kilétét az illetőnek, rá lehet jönni és nem szép dolog, ha ezzel rontod valaki szemében ezen személyek megítélését. Ronthatod akkor is, ha szerinted ez lehetetlen, mert más lehet, hogy máshogy gondolja, mint ő. Márpedig könnyen lehet, hogy az illető kollégái, vagy maga az illető is jelen van a fórumon. Akár csak olvasóként.

Kedves mindenki! A fórum célja egy ideális esetben az lenne, hogy segítsük egymást. Segítsük a kollégákat szakmai megnyilvánulásokkal - nem kioktató stílusban, a hallgatók pedig feedback-kel a rádiók munkatársait.

Ha valami nem tetszik, nem csak azt kellene leírni, hogy az a valami sz*r, hanem azt is, hogy miért és hogy hogy lehetne "nem sz*r". Csak ekkor indulhat be a pro és kontra, ekkor indulhat be az az ideális folyamat, amit fent írtam.

Nemcsak a szakmai etika kívánja meg egymás véleményének tiszteletben tartását, hanem például az is, hogy a rádiós programming egy kreatív műfaj és mint ilyen, nem mindig az elsőre racionálisnak tűnő vélemények, megoldások, metodikák válnak be.

Írott és íratlan rádiós "törvényszerűségek" persze vannak, hiszen csakúgy, mint a pékek esetében, a rádiósok esetében fontos az a tény, hogy ez is egy szakma, amit tanulni kell, amiben fejlődni kell folyamatosan, ha érvényesülni akar az ember. Ráadásul Magyarországon, a legjobb tudomásom szerint megfelelő (mennyiségű, minőségű) szakirodalom hiányában tanulni leginkább külföldi forrásból, vagy EGYMÁSTÓL lehet.

Nem szeretem, ha a fórumot sz*rozza valaki, mert az pont olyan, mintha a Facebookot, vagy az utcát ahol laktok, vagy az életet sz*roznátok. Ez csak egy nagy könyv, amibe bele lehet írni ezt-azt, sok embernek egyszerre. Azzal, hogy sz*r a fórum, kollektíven lesz*rozzátok az összes többi felhasználót, amivel magatokról állítatok ki szegénységi bizonyítványt.

Ha a moderációval van problémátok, azt jelezhetitek nekem és a moderátoroknak is, például privátban, lehetőleg indoklással, ötletekkel, javaslatokkal.

További kellemes társalgást, olvasást, időtöltést kívánok mindenkinek!
 #102087  Szerző: kerek1radio

ja és az ilyen formán megnyilatkozó emberkék, mint orrhang tipikusan az a fazon, akit ha élesbe állítasz... ááá... le sem írom.... töröld magad!.... de van egy olyan érzésem, ha te ilyen beállítottsággal rádiózgattál, akkor rövid távon kidobtak... mint macskát.. szXXXX!
 #102086  Szerző: kerek1radio

orrhang írta:
sziasztok... azért viselkedjünk... az említett szakemberről csak annyit, hogy szeretnék én fele annyira logikusan gondolkodni a rádiózásról, mint ő... és remélem mindenki tisztában van azzal, hogy a magyar terület rádiózás szempontjából egy igen érdekes terület... és még nagyon finoman fogalmaztam... aki ezekben a pillanatokban a szakmában dolgozik, az jó szerrel bábáskodik a hazai rádiózás újjászületésénél... mostantól nem érvényés a régi rádiós iskola, de azért, hogy ne teli tenyérrel csapjunk bele a lecsóba, mindenképpen bizonyos szakmai megoldásokat még mindig érdemes alkalmazni, csak egy picit átalakítva... a mai elvárásokhoz igazítva... főként azoknak a zenei szerkesztőknek és programigazgatóknak, akik nem format rádióban gondolkodnak...
URamisten! persze, hogy át kell alakítani időről-időre a dolgokat, de ilyeneket, hogy a "nem érvényes a régi rádiós iskola " ne írj már!
mért nem, az emberek már nem 8-4 -ig dolgoznak? A fizikai melósok nem 6-ra járnak?este nem tévéznek inkább? Nem szeretnek zenét hallgatni? Nem akarnak híreket, vagy információkat az utakról? nem akarják elmondani a véleményüket, vagy nem akarnak nyerni dolgokat?

gyerekjátszótér lett az a fórum, gondolkodom, hogy törlöm magam....

húúú .... vazeee... ne húzzál már fel... és nagyon szépen megkérlek, hogy tényleg töröld magad, mert ne itt köpködjél és éld ki a kisebbségi komplexusodat... amit te leírtál az a programing alapja, általános szabályok... én inkább a zenei koncepcióra gondoltam, így nem kell egyből leköpni a másikat, inkább intelligensen - még ha úgy látom, hogy neked ez nagyon, de nagyon nagyon nehéz is - kérdezz rá, hogy pontosan mire gondoltam vagy gondolt az illető az ominózus mondat alatt.... de tényleg, miért vagy te ennyire dühös?
 #102085  Szerző: orrhang

sziasztok... azért viselkedjünk... az említett szakemberről csak annyit, hogy szeretnék én fele annyira logikusan gondolkodni a rádiózásról, mint ő... és remélem mindenki tisztában van azzal, hogy a magyar terület rádiózás szempontjából egy igen érdekes terület... és még nagyon finoman fogalmaztam... aki ezekben a pillanatokban a szakmában dolgozik, az jó szerrel bábáskodik a hazai rádiózás újjászületésénél... mostantól nem érvényés a régi rádiós iskola, de azért, hogy ne teli tenyérrel csapjunk bele a lecsóba, mindenképpen bizonyos szakmai megoldásokat még mindig érdemes alkalmazni, csak egy picit átalakítva... a mai elvárásokhoz igazítva... főként azoknak a zenei szerkesztőknek és programigazgatóknak, akik nem format rádióban gondolkodnak...
URamisten! persze, hogy át kell alakítani időről-időre a dolgokat, de ilyeneket, hogy a "nem érvényes a régi rádiós iskola " ne írj már!
mért nem, az emberek már nem 8-4 -ig dolgoznak? A fizikai melósok nem 6-ra járnak?este nem tévéznek inkább? Nem szeretnek zenét hallgatni? Nem akarnak híreket, vagy információkat az utakról? nem akarják elmondani a véleményüket, vagy nem akarnak nyerni dolgokat?

gyerekjátszótér lett az a fórum, gondolkodom, hogy törlöm magam....
 #102084  Szerző: orrhang

De vajon a konkurens rádió mire ment volna az ismert 1 milliárdos hátszél nélkül?
2011-ben a Class 54 millió nyereséggel zárt. Ha az állami megrendeléseket levonnánk, óriási mínusz lenne. Ha a két rádió között igazságosan osztanánk el, akkor két halott rádiónk lenne.
ha tudta mindenki, hogy a konkurens rádió kapott pluszt, akkor az adott rádió vezetősége mért nem szerzett ide is pluszt?
ez a vezetők feladata lett volna, ha már pártokról beszélünk és le van osztva minden előre, akkor ezzel tisztában kellett vna lenni előre és megtenni mindent azért hogy, ha nem is talicskával tolják be a pénzt, legalább elkerüljék azt a helyzetet, ami most van.
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 584