RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#102188  Szerző: mszilárd

djmarco írta:A délutáni roadshowra pl délelött 10-től készülnek.
Viszonylag kevés az a rádió, ahol mondjuk kettőtől ötig vagy adásban, és 13:50-re jársz be, és ötnullanullakor már mész is haza.
Egyáltalán nem érzem, hogy többet dolgoznának, mint máshol. Egy vidéki rádióban, ahol kevesebben vannak - nem csak a műsorvezetők, hanem a technikai stáb is - ott lényegesen többet kell dolgozniuk.
De, ami a lényeg, ez hivatás, szerelem, nem munka... tehát elvileg egy rádiós akkor érzi magát a legjobban, ha minél többet csiálhatja, ami az élete... nem? :)
 #102074  Szerző: djmarco

IstvánB írta:
djmarco írta: Csak én érzem azt hogy a music fm dolgozói sokkal többet vannak adásba mint más rádió műsorvezetői. A balogh tomi volt szabin már? csakmert ő 7végén is dolgozik.
Az konzerv.
Lehet de aránylag elég sokat vannak adásba a műsorvezetők, ráadásul nem is keveset beszélnek. A délutáni roadshowra pl délelött 10-től készülnek. És persze vannak emberek akik 10-12 órákat dolgoznak, de azért egy élő adás elég sok energiát kivesz az emberből.
 #102030  Szerző: IstvánB

djmarco írta: Csak én érzem azt hogy a music fm dolgozói sokkal többet vannak adásba mint más rádió műsorvezetői. A balogh tomi volt szabin már? csakmert ő 7végén is dolgozik.
Az konzerv.
 #101952  Szerző: comet

Nickman írta:VÉGRE!
"Átvettük a weboldalunkat! :) Napokon belül startolunk. És ez már fix. MI jobban örülünk, mint ti. :) Nektek csináltuk, sok-sok szeretettel és gondossággal. :)" - 89.5 Music Fm Facebook oldal
Kíváncsian várom! Remélem ezúttal komoly a dolog.
 #101905  Szerző: Nickman

VÉGRE!
"Átvettük a weboldalunkat! :) Napokon belül startolunk. És ez már fix. MI jobban örülünk, mint ti. :) Nektek csináltuk, sok-sok szeretettel és gondossággal. :)" - 89.5 Music Fm Facebook oldal
 #101867  Szerző: djmarco

Nickman írta:" Kedves Hallgatók!Mindenki megérdemel egy kis pihenést :) " - 89.5 Music Fm
Válasz arra a kérdésre hogy hol van Fitti.
Csak én érzem azt hogy a music fm dolgozói sokkal többet vannak adásba mint más rádió műsorvezetői. A balogh tomi volt szabin már? csakmert ő 7végén is dolgozik.
 #101842  Szerző: Ivoa

Nickman írta:" Kedves Hallgatók!Mindenki megérdemel egy kis pihenést :) " - 89.5 Music Fm
Helyes, reméljük, mihamarabb visszatér.
 #101823  Szerző: Nickman

" Kedves Hallgatók!Mindenki megérdemel egy kis pihenést :) " - 89.5 Music Fm
 #101815  Szerző: Ivoa

Ivoa írta:Bochkornak meg szerintem jobb lenne valami újba belevágnia, pl. megpróbálkozhatna a Super TV2-n Liptai Claudiával valami reggeli műsorral. Annak az adónak különben is kellene egy húzóarc, legalább lenne mivel eladni a kábelszolgáltatók felé. (Kapásból lenne a Super TV2-nek akkora lefedettsége, mint most a Rádió 1-nek, vagy a Music FM-nek külön-külön.)
http://comment.blog.hu/2012/08/14/bochk ... aign=index

"Nagy" "jóslótehetség" kellett ahhoz, hogy ezt a cikket megírják. Szerintem vagy jövő héttől, vagy szeptember elejétől állandó tag lesz a Mokkában.
 #101808  Szerző: comet

Na akkor lesz Republic meg Magna Cum laude...
  • 1
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 565