RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#102328  Szerző: harrapari

aderzone írta:Ebből valami írtózatosan nagy bukta lesz, ez épp annyira szélsőséges még ötlet szintjén is, mintha a Bartók Rádióba mentek volna. Ahogy valaki írta előttem is, a Music Fm célcsoportjához épp annyira nem passzol a Bumeráng, mint amennyire a Bumeráng célcsoportjához a Music Fm zenéje.
A Harsányit bevenni a Boros helyett meg a totális bukás, ugyanis H.L. nem viseli el, hogy ne ő legyen a sztárműsorvezető, de Bochkor se, úgyhogy ebből igennagy ellentét lesz, ami ki fog hatni a műsorra.

Arról meg nem is beszélek, hogy a Neo akkor lett taccsra téve teljesen, mikor odamentek a Bumerángosok és vitték magukkal a slágeres sleppet.
Nem ők akkor lettek taccsra téve, amikor a nyertes tulajdonos felállított egy béna és szakértelem nélküli managment-et. Így gyakorlatilag halára ítélték már az első pillanatban azt a rádiót. :(
 #102323  Szerző: chromsix

Szerintem a Bumeráng stábja nem ragaszkodik a Sláger rádiós zenei stílushoz, nekik nem ez a fontos. Ha a Bumeráng a Music FM-re kerül, akkor a Bumerángnak mindenképp szüksége van egy "upgrade"-re. Ezzel mindkét csapat jól járna, a Music FM és a Bumeráng hallgatósága is vélhetően megnőne. Kreatív konzulensként Harsányi Levente és Horváth Szilárd sokat lendíthetne a Bumeráng illeszkedésében. OFF: Ha a Bumeráng esetleg a Juventusra kerülne, akkor az upgradet akár el is hagyhatnák, ott a Bumeráng kezdené húzni a Juventus szekerét. :)
 #102322  Szerző: mimi

aderzone írta:Arról meg nem is beszélek, hogy a Neo akkor lett taccsra téve teljesen, mikor odamentek a Bumerángosok és vitték magukkal a slágeres sleppet.
Attól függetlenül, hogy engem személy szerint kiver a víz a Sláger-stílustól, mégiscsak igazolja őket a hallgatottságuk. Minthogy a Neo-bukta után ez eltűnt az éterből, még arra is mertem volna tippelni, hogy a Music FM rárepül erre, ha nagyobb hallgatottságra számíthat vele, de aztán visszanéztem hallgatottsági adatokat, hogy Budapesten súlyosan verte a Rádió1 a Neo-t...
 #102321  Szerző: djmarco

aderzone írta: A Harsányit bevenni a Boros helyett meg a totális bukás, ugyanis H.L. nem viseli el, hogy ne ő legyen a sztárműsorvezető, de Bochkor se, úgyhogy ebből igennagy ellentét lesz, ami ki fog hatni a műsorra.
A kukoriban nem levi volt a kapitányhanem a hepyendre. Levi csak másodhegedűs volt, vagy max félnótás. :-)
 #102320  Szerző: asr27

radiogyuri5600 írta:Szerintem a bumeráng hozza a megszokott zenei stílust is.
súlyosan elkapcsolós lesz akkor.
 #102319  Szerző: aderzone

Ebből valami írtózatosan nagy bukta lesz, ez épp annyira szélsőséges még ötlet szintjén is, mintha a Bartók Rádióba mentek volna. Ahogy valaki írta előttem is, a Music Fm célcsoportjához épp annyira nem passzol a Bumeráng, mint amennyire a Bumeráng célcsoportjához a Music Fm zenéje.
A Harsányit bevenni a Boros helyett meg a totális bukás, ugyanis H.L. nem viseli el, hogy ne ő legyen a sztárműsorvezető, de Bochkor se, úgyhogy ebből igennagy ellentét lesz, ami ki fog hatni a műsorra.

Arról meg nem is beszélek, hogy a Neo akkor lett taccsra téve teljesen, mikor odamentek a Bumerángosok és vitték magukkal a slágeres sleppet.
 #102312  Szerző: djmarco

Hát hogy a music fm slágeres zenéket játszonn azt kétlem, de reggel lehet hogy egy kicsit visszaveszik a bpm-et persze nem sokkal.
Ami a nagyobb gond hogy a bumeráng szokta vinni magával a stábját is. Itt viszont már kezdhetünk is a slágeres vonalról beszélni, ráadásul a slágerbanda nagyrésze munkanélküli.
A baj az hogy itt a kompromisszumok komprumisszumai lesznek és ebből valószínű nem fog valami jó kisülni semmilyen oldalról sem.
 #102311  Szerző: comet

radiogyuri5600 írta:Szerintem a bumeráng hozza a megszokott zenei stílust is.
Neeeeeeeeee !
 #102310  Szerző: orrhang

Ellenben a MusicFm tulajdonosi körét elnézve azt viszont el tudom képzelni, hogy egyszer csak megszólalnak a Neo helyén, és akkor a Bumeráng megint országos lesz
nem is lenne rossz egy ilyen jellegu orszagos ado. Csak Cookie nelkul
 #102307  Szerző: Yamada

Hát remélem a slágeres zenék nem lesznek..
  • 1
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 565