RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#102374  Szerző: mlaszlo

asr27 írta:Ma sincs Fitti, nem hinném, hogy ilyen hosszú ideig szabadságon van. :unott:
Nekem az is furcsa, hogy az Önindító műsorvezetői múlt héten szabadságon voltak, ma is best of volt, de holnap állítólag már lesznek, viszont jövő héten megint egy hét szabadság. :S
 #102373  Szerző: asr27

Ma sincs Fitti, nem hinném, hogy ilyen hosszú ideig szabadságon van. :unott:
 #102357  Szerző: asr27

A facebook kommentek alapján nem nagyon örülnek a mostani hallgatók a Bumerángnak.
 #102355  Szerző: asimov

Ez a hallgatoi reakciok felmeresere mehet ki meg azelott, hogy esetleg vegleg betenne oda a labat a Bumerang (vagy a stabja), szerintem.
bandras írta:Jól kapisgálták előttem ezt a vendégség dolgot. Egy hétig lesz a Bumeráng a Music FM-en. Jövő héten hétfőtől péntekig.
 #102354  Szerző: bandras

Jól kapisgálták előttem ezt a vendégség dolgot. Egy hétig lesz a Bumeráng a Music FM-en. Jövő héten hétfőtől péntekig.
 #102353  Szerző: moby67

Ha oda mennek akkor valakit tutira ki túrnak!! :vomit: ( lásd:Kamikaze, Ezeröcsi)
Beszélnek itt elmaradt bérekről stb.., Bár a Levi lehet hogy be ül közéjük, de ez nem valószínű mivel a Bocskor nem szereti ha nem ő a központ! Az Önindító olyan sz...... lehetett hogy ezek kellenek? Délutáni sávba meg tutira nem mennek.
Errefelé nem vehető ez a frekvencia,így megleszek nélkülük!!
 #102350  Szerző: bumfan

Ez az ún. vendégség nem jelent semmit. Lajos szokott válaszolni a falon, és sokszor ír misztifikált dolgokat, néha én sem értem a metafóráit. :D Az már viszont garantált hogy a Music FM-en fognak szólni. A minap Bochkor bent volt a rádió épületében, ezt az egyik Facebook hozzászólásból ollóztam ki. Meg megy már a promó is. Kérdés, hogy Lajos helyére ki ül be. De mivel az Önindító egy kulcsműsora volt a csatornának, nem lepődnék meg, ha más sávba kerülnének át, vagy hétvégére. Vagy szétszórják a három fazont másik sávokba. Lehetne akár Petra, Balogh Tomi mellett. :) Végülis a Juventus Reggelt is együtt tolták! :)
Majd meglátjuk mi lesz.
 #102347  Szerző: peter

djmarco írta:
adminisztrator írta:
radiogyuri5600 írta:Akkor tuti,hogy itt lesz a music fm-en a bumeráng?
Lehet, hogy csak vendégségben, de ja.
Igen most a bumeráng üzenőfali beszélgetésekből elég sok minden kérdésessé vált.
Pár példa:

gépész94 ( 2012 08. 20. 14:30 )
Szia Lajos!
Szóval eightyinine ( dot ) five lesz az új freki! :)))))
Juppíí!!!!!!!! :)
Ezt még Szolnokon is lazán befogom! :)
Kiss Anikónak a kezétcsókolom, asszem ő ott a vezérigazgató, ha csak kis része volt ebben az egész örömteli dologban, majdküldök neki az újrainduláskor egy nagy csokor virágot, és bon-bont! :)
Üdv.: a Lali Királyos ( Google ) Tamás.

Bumeráng
Neeeeee! Ez még csak udvarlás, nem eljegyzés...

Music FM ??? de olyat is lattam hogy p PETOFI,ez nem lehetne biztosabb egy kicsit???Egy orszagos ado jobb lenne,egalabb lenne halgatottsaga a kozszolgalatinak is Ha mindenki ra fog kattanni az interneten,a Music FM-re aki nem bp-i meghal a szerver.Na de mint sehogy remeljuk ugy is jo lessz.SZIASZTOK VARUNK!!!

Bumeráng
Nadenade... Ne találgass, amikor még nincs döntés! Lehetnél anny baj után kicsit profibb!

Tacskó ( 2012 08. 20. 16:19 )
Sziasztok! Az interneten sokmiden hírt lehet olvasni felőletek de a music fm-en még promó is van. Akkor ott fogtok szólni? Akkor az nekem egy keserédes történet lenne merthogy zalában élek.

Bumeráng
Ha vendégségbe megyek a Vogához, biztos, hogy hozzájuk költözöm?

Kiscsáko ( 2012 08. 20. 22:23 )
Én is hallottam és remélem minél hamarabb jöttök. De a Csizit vagy az István Danit meg akit lehet vigyetek még mert ez a Balog szöpörtyülös gyerek elég gáz. Addig is csökutya siessetek.

Bumeráng
Ügyes tanács! Menjünk vendégségbe, és minjárt rúgjuk a vendéglátó barátját? Minimum illetlen, amit írsz!

Ezek alapján meg a többi hozzászólás alapján valami vendégségről beszélnek. Vajon mit takarhat ez? Ez egyszeri látogatást vagy valami próbaadást esetleg közöset Levivel? És meglátják hogy a közönség mennyire vevő rá?
Nyilván most csak egy rövidebb időszak lesz pl egy hét, olyan mint egy szabin helyettesítés, aztán a majd meglátjuk, halljuk mi jön. Szerintem nincs emögött semmi más.
 #102346  Szerző: Gabeedj

Pihentem Balcsin elnézést!Sajnos sokszor nincs türelmem végigolvasni az egész site-ot ,mert sokan feleslegesen találgatnak és abból infót nem tudok meg és persze lehet át is siklok rajt.
  • 1
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 565