RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#104536  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Csak upc directen szól ilyen undorítóan fosul a VIVA vagy amúgy is ilyen?
A UPC Direct-nek ehhez nem sok köze van, ez a hivatalos Viacom által elosztott műholdas feed, a Direct előfizetők közvetlenül innen kapják az MTV csatornákat. Ha itt rosszul szól, akkor mindenhol ilyen.
 #104532  Szerző: djlacee

Csak upc directen szól ilyen undorítóan fosul a VIVA vagy amúgy is ilyen?
 #104456  Szerző: djlacee

tomee írta:Egyébiránt a Comedy hétvégi programja eddig sem volt valami ütős, de az utóbbi időben sikerült valami elképesztően monotonná tenni. Plusz a mai napig nem értem, hogy illik a műsorstruktúrába eleve 500 milliószor leadott B kategóriás vígjáték(?) filmek végtelenített ismétlése.
Hát mi menjen, horror?
 #104455  Szerző: tomee

Egyébiránt a Comedy hétvégi programja eddig sem volt valami ütős, de az utóbbi időben sikerült valami elképesztően monotonná tenni. Plusz a mai napig nem értem, hogy illik a műsorstruktúrába eleve 500 milliószor leadott B kategóriás vígjáték(?) filmek végtelenített ismétlése.
 #104451  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Hmm... A ComedyCentral-on az utóbbi időben megint csúsztak el a délutáni programok.
Épp most történt:
15:45-kor vége lett a Hallo Hallo-nak.
Utána reklám, promo, comedylight, susimaci és 16:00-kor pontosan kezdődött is a Nevem Earl. :D
 #101497  Szerző: Nickman

LuciFerko írta:Akkor ez valamelyik regionális MTV lesz. De fura, ez az arculat kb 1997 előtt volt...
Végignéztem az összes regionális MTV honlapot, de egyik sem használja a régi logót.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 106