RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#102728  Szerző: Milán

Jozsfm964 írta:"Nyilván sokan csatlakoztak, a szerver meg nem bírta."
Vagy csak sz*r a szolgáltató. :)
 #102727  Szerző: tomee

Manapság azért annak a 160 ezernek is örülni kell.
 #102724  Szerző: Risefan

FLaci81 írta:
szabogabor10 írta: Gondolom a netes hallgatói ~80%-a budapesti és környéki, akik törzshallgatói voltak a 88,1-nek. A Music FM-nek viszont elég nagy vételkörzete van, szemben a 98,9-cel, így jóval kevesebb ember kényszerül neten hallgatni. Félreértés ne essék, kedvelem a Rise-t, de előnyben részesítem az FM-en fogható rádiókat.
Ebben van igazság az tuti.
oké ezt elfogadom :) de kiváncsi lennék mi lenne ha kapnának 1 frekvenciát :)
egyébként is én azt hittem hogy sokkal többen hallgatják ezt a rádiot... meglepődtem mikor csak 160e-t mutatott a mérés
 #102723  Szerző: FLaci81

szabogabor10 írta: Gondolom a netes hallgatói ~80%-a budapesti és környéki, akik törzshallgatói voltak a 88,1-nek. A Music FM-nek viszont elég nagy vételkörzete van, szemben a 98,9-cel, így jóval kevesebb ember kényszerül neten hallgatni. Félreértés ne essék, kedvelem a Rise-t, de előnyben részesítem az FM-en fogható rádiókat.
Ebben van igazság az tuti.
 #102722  Szerző: Risefan

hát mondjuk ez is igaz meglepödtem mikor simán tudtam fogni a 89.5-öt Balatonlelén 1 telefonal :o
 #102721  Szerző: szabogabor10

Risefan írta:
Jozsfm964 írta:
szabogabor10 írta:Nagyon jó volt újra hallani a Bumeréngot. Fiatal vagyok, de nagyon szeretem őket (igen, ilyen is van... :) ) Sokan írták SMS-ben, hogy rendszeresen megszakad a netes adás. Nos ebből azért lehet a hallgatottság mértékére következtetni. Jó lenne, ha hosszú távon maradnának, Levi valamilyen szintű bevonásával. Bochit régen hallottam ilyen jókedvűnek.
Az oldal kifejezetten "elegáns" lett. A műsorok között a Délutáni roadshow-nál Balogh Tomit és Fittikémet írja műsorvezetőknek. Akkor ezek szerint Kőváry Barna hamarosan távozik.
Igen, én is TuneIN-el hallgattam és szakadozott az adás. Nyilván sokan csatlakoztak, a szerver meg nem bírta. De ez is mutatja, hogy egy nem országos rádiót, mennyien hallgatnak még így is!
nem akarok offolni de a Risefm még nem is budapesti hanem kis balatoni rádio még mindig megelőzi a Music fm-et és majdnem mindig 2. helyen van :troll: :chinese:

ja és a weboldala is sokkal szebb ˙[szerintem] mégsem kellet fél évig várni rá...
Gondolom a netes hallgatói ~80%-a budapesti és környéki, akik törzshallgatói voltak a 88,1-nek. A Music FM-nek viszont elég nagy vételkörzete van, szemben a 98,9-cel, így jóval kevesebb ember kényszerül neten hallgatni. Félreértés ne essék, kedvelem a Rise-t, de előnyben részesítem az FM-en fogható rádiókat.
 #102719  Szerző: Risefan

csak azért mondom nem kell elájulni a music fm-től mikor 1 balatoni rádio megveri neten :D
mondjuk erre igaz a neo is :lol:
 #102718  Szerző: FLaci81

Risefan írta:
Jozsfm964 írta:
szabogabor10 írta:Nagyon jó volt újra hallani a Bumeréngot. Fiatal vagyok, de nagyon szeretem őket (igen, ilyen is van... :) ) Sokan írták SMS-ben, hogy rendszeresen megszakad a netes adás. Nos ebből azért lehet a hallgatottság mértékére következtetni. Jó lenne, ha hosszú távon maradnának, Levi valamilyen szintű bevonásával. Bochit régen hallottam ilyen jókedvűnek.
Az oldal kifejezetten "elegáns" lett. A műsorok között a Délutáni roadshow-nál Balogh Tomit és Fittikémet írja műsorvezetőknek. Akkor ezek szerint Kőváry Barna hamarosan távozik.
Igen, én is TuneIN-el hallgattam és szakadozott az adás. Nyilván sokan csatlakoztak, a szerver meg nem bírta. De ez is mutatja, hogy egy nem országos rádiót, mennyien hallgatnak még így is!
nem akarok offolni de a Risefm még nem is budapesti hanem kis balatoni rádio még mindig megelőzi a Music fm-et és majdnem mindig 2. helyen van :troll: :chinese:
Ha ez így van, akkor ez nem véletlen, a Rise FM jóval hamarabb létezett mint a Music FM és a stílusa is más, mondjuk én szeretem mindkét rádiót!
 #102717  Szerző: Risefan

Jozsfm964 írta:

ja és a weboldala is sokkal szebb ˙[szerintem] mégsem kellet fél évig várni rá...
 #102716  Szerző: FLaci81

Rögzítette e valaki az Bumeráng indulását?
  • 1
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • 565