RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#102893  Szerző: asimov

4 darabot hozz ide legyszives, es akkor "nem erheti szo a haz elejet"!
(Se NeoFM-t se Music FM-et nem hallgatok, csak kivancsi vagyok)
Nightman írta:Nagyon ügyes kisfiú vagy.. most én is húzzak be olyan kommenteket ahol éltetik a bumerángot? Látod,ezért nem fejlődik itt a színvonal,mert itt mindent csak fikázni szokás ovodás szinten.. Persze mély tisztelet a kivételnek..
 #102887  Szerző: Nightman

Nagyon ügyes kisfiú vagy.. most én is húzzak be olyan kommenteket ahol éltetik a bumerángot? Látod,ezért nem fejlődik itt a színvonal,mert itt mindent csak fikázni szokás ovodás szinten.. Persze mély tisztelet a kivételnek..
 #102885  Szerző: viktorio

Music FM fb:
"Azt hittem lefordulok a székről, mikor meghallottam a Bumerángot a MusicFM-en.... na de nem örömömben!!!"

"csak szerintem gáz ez a bumeráng? a 2kiéhezett faszival?? istenem... vissza a régit! (már annyira irritáló volt hogy cd-t kellet beraknom..) bár ez csak az én véleményem...."

"Önindítósok!!!!!! Hol vagytok??? Gyertek vissza!!!! Szörnyű dolgot tettem reggel....
Elkapcsoltam a Music Fm-et... Nagyon hiányoztok!!!!"

és ez a legjobb::))))))
"tudtok valami magyarázatot arra, hogy a magnóm itt Budapesten a 89,5-ön, miért a neoFM-et játssza? :("
 #102846  Szerző: djmarco

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/is ... le-2104429

Úgy néz ki tényleg ez a hét lesz a music fm-en, legalább is Bochkorék nem számolnak nagy eséllyel hogy itt folytatnák.
Lajos utódról meg annyit hogy ha már úgyis a saját csapatukból választanak embert akkor arra Valkó Eszti jobb lenne. (SZERINTEM)

HA a leviék tényleg szabadságra mentek (és nem kényszerszabadság) akkor ez azért nem volt rossz döntés a music fm részéről. Ha a csomó új hallgató 10% itt marad az már jó, ráadásul miután a bochiék ingyen csinálták, olcsóbban jöttek ki mintha Horváth szilárdnak fizetnének egy plusz hetet. Ja és humorosabb is mint egy hét best off.
 #102822  Szerző: viktorio

Music FM fb oldala:

"Jò reggelt Mfm! Remélem ez a bumeràng..csak gyenge pròbàlkozás pár napra. Addig hangolom is át a rádiòt.
Kukorit vissza a music fm re." - keveri a rádió 1-gyel...:)

"Jó reggelt mindenkinek!!!
Csatlakozom az elöttem szólohoz..
Remélem tényleg vicc ez az egész bumerángos dolog s hamar visszakapjuk Levit, Petrát és a Stivet.. Mert ez egy pocsék müsor.."

"Tök jó volt, hogy ez a rádió más... erre a Bochkorékat kell már itt is hallgatni??? :("
 #102801  Szerző: markfelt

Kép

Mellesleg itt egy szolid ari tás.
 #102732  Szerző: DRoland

Most hallgatom vissza a Bumerángot, örülök, hogy újra hallom őket, de a rögzítés minősége nem a legjobb, néhol sziszegnek a magashangok, mono, ingadozik a hangerő. Miféle technika van náluk? FM-en is ilyen volt?
Szerk.: 7 óra előtti megszólalás már egész jó volt.
 #102731  Szerző: mszilárd

Most megy a webkamera. Gondolom, a nem élő műsorok alatt nem fog működni - mint ahogyan a délelőtt folyamán sem volt kint a link az oldalon.
  • 1
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • 565