RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#103360  Szerző: viktorio

chromsix írta:Iller Bálint és a Music Killers műsorát a mai napig nem tudtam megszokni a Music FM-en, sokkal jobban illet a Rise fm-hez a műsor is, Bálint is. Már a név is, killers... Vagy csak nekem szúrja a fülem? :D
Ez a műsor a Rise FM-ről lett átimportálva, és tényleg jobb volt az eredeti helyén.
Niterise jobban hangzik....
 #103315  Szerző: asr27

4 streamból csak 1 megy az is 128 kb/s el, a többi halott. :S
 #103242  Szerző: ceve

Rém gagyi ez a hétvégi ún. kívánságműsor, egyik betelefonáló ma Black Eyed Peas számot kért, és komoly gondjai voltak "kedvenc együttese" nevének kimondásával, néhány hete ugyanez Uniting Nations-szel, utóbbinál a műsorvezető még meg is dicsérte, hogy milyen jó választás, mert rég hallotta. :punch:

Ne süllyedjünk már a Danubigyusz szintjére. :(
 #103237  Szerző: chromsix

Iller Bálint és a Music Killers műsorát a mai napig nem tudtam megszokni a Music FM-en, sokkal jobban illet a Rise fm-hez a műsor is, Bálint is. Már a név is, killers... Vagy csak nekem szúrja a fülem? :D
 #103235  Szerző: greg

Jozsfm964 írta:Pető Zoltán mondja a híreket, aki korábban a Class Fm-en volt... Hm. Mióta?
Mióta Hunyad Ákos átvette a helyét, és átjött a ClassFM-től :)
 #103228  Szerző: Jozsfm964

Pető Zoltán mondja a híreket, aki korábban a Class Fm-en volt... Hm. Mióta?
 #103050  Szerző: Risefan

Nickman írta:Mai Music Killers elég érdekes. Iller Bálint bent van, de előre felvett adás megy.
ki tudja most hogy kapott a Rise budapesti Frekit visszajön :troll:
 #103048  Szerző: Nickman

Mai Music Killers elég érdekes. Iller Bálint bent van, de előre felvett adás megy.
 #103037  Szerző: viktorio

egy a lényeg a music fm fb oldalán megy a háború a bumeráng rajongók és a Harsányi Levi-s rajongók között....
 #102898  Szerző: Nightman

Mivel dolgozom,telorol vagyok,most nem "húzogatnék" semmit,de akkor 93456-odjára leírom amit elmondtak.. Azt kell nézni,hogy ez egy baromi szép gesztus,anyagiak ide vagy oda.. Aki meg utálja a bumerángot,ne hallgassa.. én se megyek a neo fb oldalára hogy mi ez az uj sz*r.. Nem hallgatom.. Benneteket pedig irigyellek h fikázni mindíg van idő.. Szegény Szabi szerintem nem pont erre gondolt mikor létrehozta a site-ot.. De ha ettől egyeseknek szép a napja,az őket minősíti..
  • 1
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • 565