benjamin írta:Mi lett a kukorival?Bízzuk meg a radiosite.hu szerkesztőit, hogy nyomozzák ki, hogy mi lett a Kukorival.

benjamin írta:Mi lett a kukorival?Bízzuk meg a radiosite.hu szerkesztőit, hogy nyomozzák ki, hogy mi lett a Kukorival.
PooLee írta:Ilyen dalok is megjelentek a kínálatban. Én még nem hallottam őket a Rádió1-en.Azért ha az emberek észreveszik hogy jé ez egy új dal amit még nem játszott ez a rádió (pedig már jó ideje kijöttek a dalok) akkor azért az a rádiónak a dalkészletét, zenei frissítéseknek a számát, s a számok agyonjátszásának mértékét is jellemzi.
Bery vs. Váczi Eszter:Egyedül
Magashegyi Underground:Szeplős váll
Heincz Gábor:Learning To Let Go
PooLee írta:Ilyen dalok is megjelentek a kínálatban. Én még nem hallottam őket a Rádió1-en.Érdekes. Miért pont ma kezdtek el magyar dalokat nyomni?
Bery vs. Váczi Eszter:Egyedül
Magashegyi Underground:Szeplős váll
Heincz Gábor:Learning To Let Go
adminisztrator írta:Nickman írta:"Kérdező"Jaaaaaj, ilyet nem kéne írásba adni.
Mi ez a karamell ??? Ne csináljátok már!!! Hova lett a jó öreg Ráddio1 színvonal?????
augusztus 24., 13:06
Rádió 1
megköszönhetjük a médiatörvényben szereplő ún. kötelező magyar zenei kvótának....
augusztus 24., 13:28
adminisztrator írta:Vállaltak ezekre a frekikre híreket? A balatonin, a fehérvárin és a veszprémin nem voltak tegnap.PooLee írta:Egyik frekin sincsenek hírek, vagy a netes streamen hallottad ezt?A balatonin sincsenek.
Az előbb pl.
Ultra Naté - Automatic
Reklámnyitó
Music menu spot
One Republic - All The Right Moves
Hírek záró
Megszólalás
adminisztrator írta:kicsit fura....PooLee írta:Egyik frekin sincsenek hírek, vagy a netes streamen hallottad ezt?A balatonin sincsenek.
Az előbb pl.
Ultra Naté - Automatic
Reklámnyitó
Music menu spot
One Republic - All The Right Moves
Hírek záró
Megszólalás
PooLee írta:Egyik frekin sincsenek hírek, vagy a netes streamen hallottad ezt?A balatonin sincsenek.