RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#103441  Szerző: djlacee

Ezzel a promóval ami országszerte zajlik, meg a programfelhozatallal simán lehetne FTA, el tudná tartani magát reklámokból is. Bár elképzelhetőnek tartom hogy így is meg fogja verni a TV2-t nézettségben.
 #103304  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:
djlacee írta:Tegnap a VOX-on is megnéztem az X Factort (ők így írják) és érdekes módon tök más a koncepció. Olyan, mintha nálunk csak a show-ra mennének, Németországban meg tényleg tehetséget kutatnának, náluk ugyanis csak a jó fellépőket mutatják. A zsűri 2 férfi, 2 nő, és nem úgy szavaznak továbbengedésről mint nálunk hogy "igen, igen, igen, igen" hanem van egy ezüst X, ami a földön van, és ha felteszik az előttük levő pultra, "megvilágosodik" és az jelenti azt, hogy az a zsűritag igennel szavazott.
Azt kell hogy mondjam, azért nálunk pörgősebben megy az egész műsor.
Ha csak a jókat mutatnák, akkor unalmassá válna, szerintem pont ezek a válogatók jók még az elején :)
Így van
 #103302  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Tegnap a VOX-on is megnéztem az X Factort (ők így írják) és érdekes módon tök más a koncepció. Olyan, mintha nálunk csak a show-ra mennének, Németországban meg tényleg tehetséget kutatnának, náluk ugyanis csak a jó fellépőket mutatják. A zsűri 2 férfi, 2 nő, és nem úgy szavaznak továbbengedésről mint nálunk hogy "igen, igen, igen, igen" hanem van egy ezüst X, ami a földön van, és ha felteszik az előttük levő pultra, "megvilágosodik" és az jelenti azt, hogy az a zsűritag igennel szavazott.
Ha csak a jókat mutatnák, akkor unalmassá válna, szerintem pont ezek a válogatók jók még az elején :)
 #103300  Szerző: djlacee

Tegnap a VOX-on is megnéztem az X Factort (ők így írják) és érdekes módon tök más a koncepció. Olyan, mintha nálunk csak a show-ra mennének, Németországban meg tényleg tehetséget kutatnának, náluk ugyanis csak a jó fellépőket mutatják. A zsűri 2 férfi, 2 nő, és nem úgy szavaznak továbbengedésről mint nálunk hogy "igen, igen, igen, igen" hanem van egy ezüst X, ami a földön van, és ha felteszik az előttük levő pultra, "megvilágosodik" és az jelenti azt, hogy az a zsűritag igennel szavazott.
 #102737  Szerző: mlaszlo

Nickman írta:Mintha egy kicsit korán írták volna ki az RTL2 honlapjára: "Keresse kábelszolgáltatójánál"
Szerintem nem korai, egy hónap múlva indulás, ha a nézők elkezdenek már róla érdeklődni a szolgáltatóknál, akkor az már a szolgáltatónak is jelzi, hogy igénylik a nézők a csatornát.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 199