RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#103038  Szerző: Csongii

mimi írta:Neo - Minden nap ajándék
:lol: :lol: :lol: :lol:
 #102998  Szerző: Hulk

DRoland írta:Nem tudom mi a navalya szól most a Mezzoforte - Garden partyja után, de abban biztos vagyok, hogy kőkemény elkapcsolási faktor!
Run DMC - It's like that
mondjuk, az egyik legnagyobb rap klasszikus 1997-es felújítása... nagyon nem elkapcsolásos, de remélhetőleg te elkapcsoltál...
 #102974  Szerző: Ivoa

mimi írta:Annyira mindegy, hogy ez is lehetne a szlogen: Neo - Minden nap ajándék
:troll:
 #102969  Szerző: mimi

Annyira mindegy, hogy ez is lehetne a szlogen: Neo - Minden nap ajándék
 #102967  Szerző: Gyurii

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de amikor bekapcsolom a rádiót, csak Slágeres, és agyonjátszott zenék mennek, vagy éles váltás hétfőtől? (Új telószám, honlap, facebook, zenék) ??? ^^
 #102964  Szerző: djlacee

Kissé akadozik az adás
 #102962  Szerző: viktorio

peter írta:
Gabeedj írta:Most igen leszóljátok a Neo-t.Lehet,hogy nem a"vérprofik" ülnek bent,de szerintem most hallgatható .Jó zenék mentek (Van értelmes zenei szerkesztés) .Voltak érdekes témák is és ha valami ilyet hallani az már öröm.Persze van mit javítani így is ,hogy profikká váljanak ,de siker nem mindig jelenti azt,hogy valaki nagyon ismert vagy elhadarja a mondanivalóját,hogy" ezután ez jön ,de előtte nézzük meg mi volt a reggeli adásban" vagy " kérnék egy pörgős számot"... .Ennél többet nyújt a jelenlegi Neo!Végre nem "gépek" vezetik a műsort,hanem emberek.Lehet elmeszelik majd őket,de a jövőbéli frekvencia nyertes rádiót már nem várnám olyan nagy odaadással,hiszen abban már gondolom az un." Nagy stáb" kap szerepet és lehet majd siránkozni,hogy nem ezt vártuk és nem ezt Ígérték.Tehát kicsit merjünk örülni ennek a helyzetnek.
Gabeedj! A kereskedelmi rádiózás üzlet, pláne országosan. Tekintélyes költségekkel működik, tehát az nem működik, hogy tolom a kedvenc nótáimat, meg olyan műsorokat amire azt gondolom, hogy jó. Tesztek felmérések alapján készül a termék, nem pedig érzésre. Miért? Mert nem 200-300 ezer fő a cél. Ha a jelenleg szerkesztőknek lett volna bármikor is esélye ezt megtanulni, akkor be se vállalták volna, hiszen ha nincs fizetésre pénz, vajon mennyi lehet egy alapozó kutatásra. Mellesleg nem gondolod, hogy a stáb minőségét önmagában meghatározza az a tény, hogy fizetés nélkül beülnek pusztán azért, mert "mikrofonkényszerük" van? Valaki itt írta, hogy jelentősen lecsökkent az online hallgatók száma. Ezek nem pontos adatok, de ilyen apró jelekre azért érdemes odafigyelni.
Nem hinném hogy fizetés nélkül ültek be, és sokkal kevesebb a reggeli műsor bérköltsége mint a korábbi stábnak...
 #102957  Szerző: DRoland

Nem tudom mi a navalya szól most a Mezzoforte - Garden partyja után, de abban biztos vagyok, hogy kőkemény elkapcsolási faktor!
 #102956  Szerző: peter

Gabeedj írta:Most igen leszóljátok a Neo-t.Lehet,hogy nem a"vérprofik" ülnek bent,de szerintem most hallgatható .Jó zenék mentek (Van értelmes zenei szerkesztés) .Voltak érdekes témák is és ha valami ilyet hallani az már öröm.Persze van mit javítani így is ,hogy profikká váljanak ,de siker nem mindig jelenti azt,hogy valaki nagyon ismert vagy elhadarja a mondanivalóját,hogy" ezután ez jön ,de előtte nézzük meg mi volt a reggeli adásban" vagy " kérnék egy pörgős számot"... .Ennél többet nyújt a jelenlegi Neo!Végre nem "gépek" vezetik a műsort,hanem emberek.Lehet elmeszelik majd őket,de a jövőbéli frekvencia nyertes rádiót már nem várnám olyan nagy odaadással,hiszen abban már gondolom az un." Nagy stáb" kap szerepet és lehet majd siránkozni,hogy nem ezt vártuk és nem ezt Ígérték.Tehát kicsit merjünk örülni ennek a helyzetnek.
Gabeedj! A kereskedelmi rádiózás üzlet, pláne országosan. Tekintélyes költségekkel működik, tehát az nem működik, hogy tolom a kedvenc nótáimat, meg olyan műsorokat amire azt gondolom, hogy jó. Tesztek felmérések alapján készül a termék, nem pedig érzésre. Miért? Mert nem 200-300 ezer fő a cél. Ha a jelenleg szerkesztőknek lett volna bármikor is esélye ezt megtanulni, akkor be se vállalták volna, hiszen ha nincs fizetésre pénz, vajon mennyi lehet egy alapozó kutatásra. Mellesleg nem gondolod, hogy a stáb minőségét önmagában meghatározza az a tény, hogy fizetés nélkül beülnek pusztán azért, mert "mikrofonkényszerük" van? Valaki itt írta, hogy jelentősen lecsökkent az online hallgatók száma. Ezek nem pontos adatok, de ilyen apró jelekre azért érdemes odafigyelni.
 #102955  Szerző: Gabeedj

Most igen leszóljátok a Neo-t.Lehet,hogy nem a"vérprofik" ülnek bent,de szerintem most hallgatható .Jó zenék mentek (Van értelmes zenei szerkesztés) .Voltak érdekes témák is és ha valami ilyet hallani az már öröm.Persze van mit javítani így is ,hogy profikká váljanak ,de siker nem mindig jelenti azt,hogy valaki nagyon ismert vagy elhadarja a mondanivalóját,hogy" ezután ez jön ,de előtte nézzük meg mi volt a reggeli adásban" vagy " kérnék egy pörgős számot"... .Ennél többet nyújt a jelenlegi Neo!Végre nem "gépek" vezetik a műsort,hanem emberek.Lehet elmeszelik majd őket,de a jövőbéli frekvencia nyertes rádiót már nem várnám olyan nagy odaadással,hiszen abban már gondolom az un." Nagy stáb" kap szerepet és lehet majd siránkozni,hogy nem ezt vártuk és nem ezt Ígérték.Tehát kicsit merjünk örülni ennek a helyzetnek.
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 584