RADIOSITE Fórum

• Click Rádió Kft. - Budapest - 95.8 MHz

#103089  Szerző: asr27

szabogabor10 írta:Nagyon kíváncsi vagyok. Egy Roxy-Rise-Face vonalat képviselő rádiót tudnék elképzelni, ez jelenleg hiányzik a Budapest és környéki éterből. Van rá igény, az biztos.
Egyetértek! Viszont értelmes műsorokkal és műsorvezetőkkel, nem ilyen Olivér félékkel! :yeah:
 #103068  Szerző: szabogabor10

Nagyon kíváncsi vagyok. Egy Roxy-Rise-Face vonalat képviselő rádiót tudnék elképzelni, ez jelenleg hiányzik a Budapest és környéki éterből. Van rá igény, az biztos.
 #103035  Szerző: asr27

Risefan írta:
csokie írta:Menjél inkább ki a friss levegőre Risefan, és ne írkálj baromságokat. Hidd el, jót fog tenni.
nem érdekel a véleményed :)
Én meg azt javaslom, hogy a kockulás helyett inkább menj el a legközelebbi kocsmába és igyál meg egy sört! Reklámozd ott a kedvenc rádiódat! Hátha a kocsmában is a Rise fog szólni! :troll:
 #103034  Szerző: szemilan

Risefan írta:
csokie írta:Menjél inkább ki a friss levegőre Risefan, és ne írkálj baromságokat. Hidd el, jót fog tenni.

Tessék ezt itt befejezni!

Ajánlom a figyelmetekbe a gombocskát.
 #103033  Szerző: csokie

Risefan írta:
Csak légyszíves ne írkálj feleslegesen, most mi fog változni ha mindig beírod? Látod, a többi fórum tag türelmes.
 #103032  Szerző: Risefan

#103031  Szerző: csokie

Menjél inkább ki a friss levegőre Risefan, és ne írkálj baromságokat. Hidd el, jót fog tenni.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20