RADIOSITE Fórum

• Click Rádió Kft. - Budapest - 95.8 MHz

#103296  Szerző: Andrew5

Ivoa írta:Olyan agilisan palyazott ez a ceg, hogy kivancsi leszek a produkciojukra. Amugy Bp-n kivul csak a debreceni 92,3-ra palyaztak, de hogy miert csak oda.

Történetesen azért, mert a Rise-nak Debrecenben a netes statisztikák és egyebek alapján nagy a hallgatótábora és jó piacnak mutatkozik. Ezért szeretnének itt is mielőbb visszatérni.... Azért egy jó kérdés felmerül bennem: Ha a Pesti freki pályázaton jó lett az anyag, akkor Debrecenben vajon miért hasalt el a "klub-szabály" miatt? :sealed:
 #103265  Szerző: Mandarin

asr27 írta:
Mandarin írta:moderálva
Én nem azt mondtam, hogy a Prodo Voice-nek bármi köze is lett volna a klubrádió frekvenciájához, hanem, hogy melyik cégről mennyi infó volt a frekvenciák elnyerésekor! Félreértettél.
Na aztán miért lett moderálva? Erre magyarázatot kerek
 #103142  Szerző: Ivoa

Olyan agilisan palyazott ez a ceg, hogy kivancsi leszek a produkciojukra. Amugy Bp-n kivul csak a debreceni 92,3-ra palyaztak, de hogy miert csak oda...

Jo lenne egy Music FM-R1-Click hármas csata, amirol mar esett korabban szo. :-)
 #103130  Szerző: tomee

LewyDee írta:én kis esélyt látok Rise-ra, nem hiszem hogy csak úgy oda adjon az nmhh egy frekvenciát egy fizetni nem szerető rádiónak.
Egyébként ha más céggel pályáznak, akkor vissza tudná dobni az NMHH azon a címen, hogy "tudjuk ám, hogy ti vagytok azok", vagy mi?
 #103127  Szerző: LewyDee

én kis esélyt látok Rise-ra, nem hiszem hogy csak úgy oda adjon az nmhh egy frekvenciát egy fizetni nem szerető rádiónak. Vagy egy teljesen új zenei rádió lesz, vagy akár a későbbiekben egy adás-vételnek köszönhetően visszatér pl. egy R1 vagy Klubrádió lesz belőle
 #103120  Szerző: noartist

Véégre...Köszönjük Admin!
Ti mit tippeltek?Mi lehet a Rise-on kívül?Gondoltam a Face-re,de kizárt...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20