Gabeedj írta:Látom te örülnél a megszűnésnek.Én nem!Jobb lesz szerinted egy új rádióállomáson a helyzet?.Sz*rnak adnánk egy pofont.Hiszen új rádió,régi stáb és a monotonitás menne tovább.Kérdem én ez hiányzik?Most szabadultunk meg tőle hosszú évek után.Kicsit már zavaró,hogy pancsereknek állítják be sokan,akik most a Neo fm-en műsort vezetnek.Megy a kárörvendés,a leszólás jó magyar szokás szerint .Az,hogy 10 féle rádióban dolgozott valaki még nem tudatlan.Vannak olyanok akik 10 éve már koptatják ugyanazt a széket és nem változtatnak,nem újulnak meg ez az igazi rádiós??Ugyan már....Hosszú a nyelve elég sok emberkének,akik sokakat eltaposnak ,akik viszont tehetségesek.Ilyen is létezik nem?A Retro Show egy jó műsor volt ma és a tegnapi szelektív hallás is.Nem örülnék annak,ha 4-én eltűnne ez a Neo az éterből.
Kifejezetten rosszul látod, mint annyi mást is. Természetesen NEM örülök neki, de sajnos ez a sorsa. A szektornak egyáltalán nem tesz jót az, hogy ez megtörténhet, de nem lesz más lehetőség. Nem fizeti ki a hitelezőit, így nincs is miről beszélni. Egy darabig még megy a jogi csűrés csavarás a csődtörvény mentén és ahogy alkalom nyílik szerintem ott lesz vége. Teljesen mindegy, hogy mit csinálnak, mindenféle teszt nélkül a hallgatókra küldhetik az összes eddig bennük elnyomott tehetségüket, hiszen az biztos jó lesz így. A tehetségtelenek számára a legjobb kibúvó az, hogy "engem mindig eltapostak". Akik igazán jók és értékesek azt nem küldik, hanem visszatartják lehetőséggel, pénzzel stb. Pl Ott a Lali Király, önmagában egy borzalom, de annyi pénzt hozott a Bumeráng, hogy adtak neki lehetőséget egy olyan műsorsávban ahol nem árthat, mert tudták, hogy ez neki fontos. A karrier vonalak akkor jók, ha a kicsitől a nagyobb felé halad és nem fordítva. Nem értek veled egyet, mint oly sokszor.