JoNeS írta:
(halkan teszem hozzá, hogy ilyen minősíthetetlen állapotban lévő zenei adatbázissal én a több mint 20 éves pályafutásom alatt nem találkoztam, és bizony a mikrofon processzorok is drámaian szólnak. Tehát ha esetleg elkezdek dolgozni a zenei adatbázison és a hangképen, fogom jelezni, hogy mikortól érdemes a nevem emlegetni, csak hogy ne kopjon az ujjatok... A zenével már foglalkozom, ér a köpködés!)
Szerintem ezt a hulladék, poszt-slággerádiós zenei adatbázist egy az egyben törölni kellene, lehetőleg ÖRÖKRE!!! Nem létezik, hogy ezeket a pocsék és unalmas, esetenként még zenének sem nevezhető zajokat kell sugározni minden áron! Ha tudtok mutatni még egy ilyen zeneileg szánalmas rádiót, akkor megeszem a kalapom. Szó sincs arról, hogy világmegváltó zenéket képzelnék el a helyükön. Ha engem kérdeztek, a ClassFM például maximálisan rendben van zeneileg. Persze nem kell leutánozni. De messzire menni sem. Úgy gondolom, hogy például a szlovákiában működő nagy kereskedelmi adók mindegyike kitűnő a maga kategóriájában.
Hajrá, JoNeS, ne sajnáld megnyomni a DEL gombot!