RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#103425  Szerző: csengi

Én jones full extrájára nőttem fel meg a topless re azt profin csinálta.
 #103417  Szerző: noartist

adminisztrator írta:Hát, nem túl diplomatikus válasz...

Ha egyszer döntési pozícióba kerülök valahol, mindenképpen bartereztetni fogok egy boxzsákot, azon kell levezetni a feszkót, nem pedig a hallgatókon. Vagy fórumokon. :)
Döntési pozícióban vagy ezen a Fórumon,küldöm a boxzsákot. :)
 #103412  Szerző: markfelt

Hát, nem túl diplomatikus válasz...

Ha egyszer döntési pozícióba kerülök valahol, mindenképpen bartereztetni fogok egy boxzsákot, azon kell levezetni a feszkót, nem pedig a hallgatókon. Vagy fórumokon. :)
 #103409  Szerző: mimi

Lenyűgöző...
Kép

:yes: profi!
 #103408  Szerző: Mipi

adminisztrator írta:
PooLee írta:Úgy gondolom, hogy például a szlovákiában működő nagy kereskedelmi adók mindegyike kitűnő a maga kategóriájában.
Pláne a pár napja indult Anténa Hitrádio: http://www.antenahitradio.sk/
A Hey!-t váltotta, Észak-Budapesten is szól az FM 97.6-on.

Egy kollégával egyetemben nem hittük volna, hogy a szlovák piacon bármi meg tudja majd szorongatni az Expres-t, de első blikkre... ők simán.

ON
Szerintem egyszerűbben is meg tudnák oldani. Az itteni médiatanácsot kéne elküldeni bérmunkára Szlovákiába és minden igényes minőségi rádióadó ki lenne takarítva. Expres, Funradio stb stb. :punch:
 #103407  Szerző: markfelt

PooLee írta:Úgy gondolom, hogy például a szlovákiában működő nagy kereskedelmi adók mindegyike kitűnő a maga kategóriájában.
Pláne a pár napja indult Anténa Hitrádio: http://www.antenahitradio.sk/
A Hey!-t váltotta, Észak-Budapesten is szól az FM 97.6-on.

Egy kollégával egyetemben nem hittük volna, hogy a szlovák piacon bármi meg tudja majd szorongatni az Expres-t, de első blikkre... ők simán.

ON
 #103406  Szerző: PooLee

JoNeS írta: (halkan teszem hozzá, hogy ilyen minősíthetetlen állapotban lévő zenei adatbázissal én a több mint 20 éves pályafutásom alatt nem találkoztam, és bizony a mikrofon processzorok is drámaian szólnak. Tehát ha esetleg elkezdek dolgozni a zenei adatbázison és a hangképen, fogom jelezni, hogy mikortól érdemes a nevem emlegetni, csak hogy ne kopjon az ujjatok... A zenével már foglalkozom, ér a köpködés!)
Szerintem ezt a hulladék, poszt-slággerádiós zenei adatbázist egy az egyben törölni kellene, lehetőleg ÖRÖKRE!!! Nem létezik, hogy ezeket a pocsék és unalmas, esetenként még zenének sem nevezhető zajokat kell sugározni minden áron! Ha tudtok mutatni még egy ilyen zeneileg szánalmas rádiót, akkor megeszem a kalapom. Szó sincs arról, hogy világmegváltó zenéket képzelnék el a helyükön. Ha engem kérdeztek, a ClassFM például maximálisan rendben van zeneileg. Persze nem kell leutánozni. De messzire menni sem. Úgy gondolom, hogy például a szlovákiában működő nagy kereskedelmi adók mindegyike kitűnő a maga kategóriájában.
Hajrá, JoNeS, ne sajnáld megnyomni a DEL gombot! ;)
 #103405  Szerző: peter

bunyospityu írta:Kedves Jones!

"MI megpróbálunk az adott lehetőségek mellett, a legjobb tudásunkkal műsort készíteni. Nem ingyen és nem kísérletezve! Persze a mi tudásunk nem mérhető sok itt jeleskedő kiválóságéhoz."

Tőled idézve: egy kérdés csak, etikus viselkedés az, hogy egy halom pénzzel tartozik a tulajdonosotok a volt műsorkészítőknek akkor ti, jöttök mint megváltó és kevesebb bérért bevállaljátok azt amit most műveltek.
Ez inkább azt jelenti számomra, hogy végre van lehetőségetek, amit sok-sok általad lenézett program igazgató nem engedett számotokra mert nem voltatok elég jók, és még finoman fogalmaztam.
A sértettséget inkább nálatok érzek, és ezert most büntetésből, megmutatjátok azt ami már rég rossz volt, hogy na tessék mi ezt tudjuk lehet élvezni.
A hallgató dönt majd róla... de én inkább azt gondolom, hogy a bíróság volt aki ma döntött, jogosan... 800 000 000Ft tartozás után pofátlanság határa, hogy még szóltok. Tehát szerintem nem kell mártírnak beállítani magatokat, mert ez így nem igaz.

Ennyi azt nem is kell a kommentálás.

Gondolom, most páran itt ki fognak akadni, de én is mint Jones le@rom.
Egyetértek! Nekem az a legfurcsább, hogy messze nem tűrik annyira jól a kritikát, mint amennyire adják.

Na de addig is döntsük el! Cérnametélt vagy csigatészta? Esküszöm nem hittem el. Egy országos kereskedelmi rádióban, kb. 3 percen keresztül? :(
És még csodálkoztok, hogy nem engedték a közelébe? OMG
 #103404  Szerző: egon2

Idézek a Bumerang.hu weboldal üzifaláról: "Bumeráng
csók, gyerekek!

csak hogy értsétek: kb harmincan keressük a megélhetést. Emellett megpróbáljuk azt a látszatot kelteni, mintha működnénk. E mögé a légvár mögé keresünk téglát. Hogy világosabb legyen. Vagy hogy mi is értsük. Csóóók: Bumerángosok és volt Neosok, Slágeresek "
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 584