- Annyi idő van hátra, amennyi. Nem tőlem lesz több vagy kevesebb!
- Teljesen újra építem a zenei adatbázist, ez már ma hallható is volt szerintem, az eddigi tényleg kritikán aluli...
- Lehet hogy nem tetszik egy egyszerű és amúgy nagy jelentőséggel nem bíró kérdés feltevése, (csigatészta vs cérnametélt) de annyi volt a telefon és az sms- hogy nem is bírta a rendszer fogadni. (tudom, Nálatok nem ennek van jelentősége)
- Érdekelnek a vélemények!
De nem mindenkié!
Kérdés:
- Mi köze a jelenlegi stábnak a tulajdonos által ki nem fizetett előzők béréhez? (Sőt! Kit érdekel a tulajdonos, a rádiós feladata a műsor készítése, nem? Nem az a dolgunk, ami a csövön ki jön?)
(meg merem halkan kockáztatni, hogy ha össze hasonlítjuk a bérelmaradást és a -
persze csak feltételezem, hogy - hiányzó eszközök, anyagok, dokumentumok összértékét, nincs is különbség, sőt <ez csak egy teória, nem az én dolgom és biztosan túl élénk a fantáziám>)
- Ha feltételezzük hogy a jelenlegi rádiós szakma megítélése negatív, a hozzászólóknak, akik ugye igen nagy szaktekintélyek, nincs valami közük a helyzethez???
- Na és akkor mi van hogy ha a hátralévő napokban merem vállalni és egy országos rádió zenei arculatát kissé elfogadhatóbbá teszem? - Persze szubjektív módon - (maximum fújolnak a hallgatók, de az biztos nem fordulhat elő?, hogy kiderül, a megszokott, szerintem szánalmas zeneszerkesztési elveket idő szerű lenne átgondolni ) De ez csak feltételezés!
Nyugodjatok meg, ahogy vége ennek a rádiónak, nem teszek lépéseket rádiós meló irányba. Biztos vagyok benne (Akinek nem inge ne vegye magára! a többi meg öltözzön fel de gyorsan,) hogy azok, akik csak a rosszat látják például az én tevékenységemben, úgy nőttek fel, úgy álmodtak és terveztek, ahogy most élnek. Persze szakmailag. Én persze nem követek sok beváltnak mondott módszert, ami lehet hogy hiba, de azt akarom, hogy a hallgatóim olyat kapjanak, ami plusz dologgal tölti fel Őket. Tévedek is, hibázok is. De csak élőben dolgozom, mindig meggondolom hogy az adott dal milyen folyamodványokkal jár, ismerem a hangnemeket, és még ha hadarva is, de vakon vempelek, tudok mindent az előadóról és erősen sejtem a hallgató várható reakcióit.
Ez persze kevés néhány nagy szakemberhez képest és a 20 éve is csak amatör státuszban tart mert nem tudok óránként csak 4x20mp-ben tartalmatlan marhaságokat vigyorogva mondani.
Gyerekek! Ti vagytok a profik! Tehát Tőletek olyan a szakma amilyen!!!!!!
Na most lehet köpködni!!!!!