RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#103499  Szerző: mlaszlo

Ivoa írta: Sok helyen a Reflektor TV helyére kerül (pl. T-Com, Invitel) az ÁSZF szerint. Szóval szerintem szeptember 30-ig lesz Reflektor TV (nem is kár érte).
Egyes szolgáltatóknál valóban a Reflektor helyére kerül, ez attól függ az adott szolgáltató hogy tud megegyezni az RTL-lel, de nem a Reflektor helyén indul, ez egy teljesen új csatorna lesz, teljesen más árszabással és feltételekkel. Ha a Reflektort váltaná, akkor műholdon nem béreltek volna plusz kapacitást az RTL II számára, illetve egy ilyen változásról már jóval előbb értesíteni kellett volna a partner szolgáltatókat.
Ugyanakkor azt sem lehet igazából kijelenteni, hogy sok helyen a Reflektor helyére kerül, mivel jelenleg még csak a T-ről és az Invitelről tudni, más szolgáltatóktól még nincs infó, hogyan és milyen módon kerülne be a csatorna.
 #103474  Szerző: Zoey

Igen, sajnos a TV2-nél közel sem olyan jó a marketing és a PR.
Nem temetem az RTL 2-t, biztosan jó lesz, de véleményem szerint valamelyik RTL érdekeltségű csatorna úgyis a kárát látja, mert a semmiből nem lehet nézőket hozni. A legesélyesebb pedig szerintem a Cool, mert a szintén elég nézett Film + jóval másabb tematikájú.
Biztosan nem egy helyről vonzza majd a nézőket, de szerintem kikerülhetetlen, hogy ezek is veszítsenek nézőket.
 #103470  Szerző: markfelt

Zoey írta:Én is úgy olvastam a múlt héten, hogy a Reflektor helyére megy. Persze lehet, csak bizonyos szolgáltatóknál.
Nem fogja verni a TV2-t rövid időn belül, az tuti, hiszen a Cool is a jó néhány éves múltja alatt csak 7-8 %-ig tudott felkapaszkodni a célcsoportnál. Sőt, szerintem ebből most veszíteni is fog az RTL II miatt, bár ki tudja.
Fura akkor is, mennyi új sorozatot és műsort pakolnak át a nagy csatornáról...
Igen, de az RTL2-nek azért lehelletnyit nagyobb lesz a költségvetése, erős kínálata és húzóarcai vannak. Egy nagyon jól eltalált, drága kampány övezi és szerintem már többekben tudatosult az indulása, mint akik biztosan el fogják érni a csatornát.
A Cool pedig 15-29-es csatornaként indult, rétegtartalmakkal.

A Kolosi egy iszonyat jó szakember. Szerintem ha megjelenik a Telekom mellett a két másik nagy platformon, valamint a MinDig TV-n is, akkor biztosan nem kell temetni.

Ellentétben a SuperTV2-vel, amiről eddig csak nagy csinnadrattával beharangozott indulást és egy logót láttunk, de konkrétumokat nem. Talán fiókproject lett azóta.

Úgy látom, a TV2 minden hibát elkövet, amit csak lehet, pedig most ott is van pénz.
 #103467  Szerző: Zoey

Én is úgy olvastam a múlt héten, hogy a Reflektor helyére megy. Persze lehet, csak bizonyos szolgáltatóknál.
Nem fogja verni a TV2-t rövid időn belül, hiszen a Cool is a jó néhány éves múltja alatt csak 7-8 %-ig tudott felkapaszkodni a célcsoportnál. Sőt, szerintem ebből most veszíteni is fog az RTL II miatt, bár ki tudja.
Fura akkor is, mennyi új sorozatot és műsort pakolnak át a nagy csatornáról...
 #103462  Szerző: Ivoa

mlaszlo írta:
donder írta: Megkezdődött a visszaszámlálás, október 1-jén indul az RTL új, országos kábelcsatornája az RTL II.
Akkor nem a Cool-nak lesz a helyettese?
Hogy is van ez? Rég nem voltam itt...
Teljesen új csatornaként indul. A Cool-hoz nem nyúlnak, nem is volt szó róla. A Reflektor merült fel, hogy esetleg azt váltaná, de végül az is maradt.[/quote]

Sok helyen a Reflektor TV helyére kerül (pl. T-Com, Invitel) az ÁSZF szerint. Szóval szerintem szeptember 30-ig lesz Reflektor TV (nem is kár érte).
 #103453  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Jaaaj már! Valamiből fent kell tartani az FTA anyacsatornákat :)
Ez is csak ugyanolyan multi, mint a többi.. Talicskán tolja ki a pénzt az országból..
Sajnos itt annyira kedvező a gazdasági környezet, hogy innen aki csak teheti, viszi ki a pénzt, nem kell ahhoz multinak lenni, de ilyen kérdésekbe szerintem ne menjünk bele.
 #103452  Szerző: mlaszlo

donder írta: Megkezdődött a visszaszámlálás, október 1-jén indul az RTL új, országos kábelcsatornája az RTL II.
Akkor nem a Cool-nak lesz a helyettese?
Hogy is van ez? Rég nem voltam itt...[/quote]

Teljesen új csatornaként indul. A Cool-hoz nem nyúlnak, nem is volt szó róla. A Reflektor merült fel, hogy esetleg azt váltaná, de végül az is maradt.
 #103445  Szerző: tomee87

Jaaaj már! Valamiből fent kell tartani az FTA anyacsatornákat :)
Ez is csak ugyanolyan multi, mint a többi.. Talicskán tolja ki a pénzt az országból..
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 199