Chester írta:" jobb felsőben MTV One műsorajánló,"mi kedvünkért majd leszedik
Sztem ez is fölösleges, hisz Magyarországon hivatalosan nem lehet nézni, legalább is kábeleken nincs, mivel van helyi MTV.

Chester írta:" jobb felsőben MTV One műsorajánló,"mi kedvünkért majd leszedik
Sztem ez is fölösleges, hisz Magyarországon hivatalosan nem lehet nézni, legalább is kábeleken nincs, mivel van helyi MTV.
Chester írta:Sztem ez is fölösleges, hisz Magyarországon hivatalosan nem lehet nézni, legalább is kábeleken nincs, mivel van helyi MTV.És akkor mivan?
jeek írta:Oh, tetszik az MTV Hitsen ez a megoldás ami most van. A képernyő bal alsó sarkában az aktuális és következő klipp előadója váltakozik, most épp:Én őszintén szólva fölöslegesnek tartom, mert már majdnem mindegyik sarokban van valami. Bal felsőben a nagy MTV Hits logó, alatta az éppen futó műsor címe, jobb felsőben MTV One műsorajánló, bal alsóban pedig ez a now&next klipp infó. Egy Musicmax szerű csatornán még elmenne, de ezen a csatornán szerintem fölösleges.
NOW: The Killers
NEXT: Flo Rida feat T-Pain
mlaszlo írta:Mr. Bean-maraton a hétvégénEzt nézni fogom.
"Az angol humor egyik legismertebb alakja, Mr. Bean egész hétvégén a Comedy Centralon szórakoztat.
A Comedy Central Mr. Bean-hétvégét tart január 10-én és 11-én. A portréfilm mellett szombaton és vasárnap műsorra kerül a sorozat 14, egyenként félórás epizódja. Rowan Atkinson maga is mesél világhírű Mr. Bean-ről és persze saját életéről. A figurát alakító Rowan Atkinsonról is előkerül egy-két gyerekkori videó, a színész kollégái - Jeff Goldblum és Burt Reynolds - pedig mesélnek róla."
Mauro írta:Már helyrejött.molnarb írta:MTV-n csúszik a gép meg a hang egy jó 0,5-1 másodpercet.Ezt régebben is csinálta. Hol lehet vajon hiba?