Folyt.köv....., elnézést mindenkitől az elgepelesekert,de telefonrol irok....

))).....
Szoval,az elején minden renben lehetett volna,de mar akkor is cak feluletkent es nem termekkent kezeles a tulajdonos a radiot,kiveve termeszetesen a Bumerangot,hisz az nagyon braga termed volt,smit ertekesiteni kellett.
Azt gondolom,hogy ma Magyarorszàgon a Bumerang az egyik legjobban ismert es ertekesitheto Brand es talan itt a Brand a legfontosabb....,ez talan ideig-oraig mukodott is,am a tulajdonosmak ez keves volt,a teljes radio mar csak teher volt-ez mondjuk az o gondja volt....

.
Az eladás és ujra eladás pedig mar nem több,mint igazi magyar "tragikomédia".....
Én,bevallom biztosan naivan,először meg abban bíztam,hogy a háttérben tenyleg van egy szakmai befektető....,ez mondjuk a legújabb tulajdonos nevének a Google-ba történő beuteseig tartott.
Deeeeeeee,ami azóta történik a Neoban,Kedves Kollégák,Szaktársak,az egyáltalán nem botrány,nem felháborító,de leginkabb nem erdekes.
Miért gondolom ezt?Azert mert nem történt mas,mint megfelelőnek gondolt szakembereket felkért a tulajdonos,hogy készítsenek műsort,ok pedig a legjobb tudásuk szerint elkészítik ezeket a műsorokat.Biztos sokan vannak,akik sokkal jobb műsort készítenének,sőt biztos sokan vannak,akik sokkal jobb zenéket szerkesztenenek,ám a tulajdonos ezeket a kollégákat és szakembereket kérte fel.....,
Biztos a fórumon levő Szaktársak éppen nem értek rá.....!
Írom ezt annak ellenere,hogy a Neo felmondott munkatársainak mindegyikevel teljesen egyet értek,mind emberileg,mind szakmailag és egyáltalán minden formában.
Azonban tenyleg fontos látni,hogy ez mar egy másik radio-új gazdi,me minden-,mások a preferenciák,meg a selector-vagy most mi a fenét használnak.....-is másképpen van beállítva.....,szoval ez mar egy új történet,és az ebben szereplőket kritizálni,ne adj isten becsmerelbi,árupiaci,hat,az nem elegáns.....,,nagyon nem,szerintem.
Írom ezt ugy,hogy egyikük sem kert arra,hogy megvedjem,szerintem nem is szorulnak rá,egyszerűen csak bicskanyitogato az a stílus,amit itt néhányan megengednek maguknak.....
Tenyleg mindenkitől elnézést kerek,ha kicsit indulatos,de leginkabb vallalhatatlanul hosszú voltam,de ez mar kikivankozott belőlem......

)))!!!!!!