RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#103922  Szerző: csokie

LuciFerko írta:A svéd kettes állami rádión van országosan Kurd és Arab nyelvű műsor! Jól megvicceltek tegnap...
Ja, az SR P2 az olyan, mint itt az MR3/MR4/MR7 csak összegyúrva a három csatorna, az SR P3 meg olyan mint az MR2/CAFÉ. SR P1 egyértelműen pedig a MR1/MR5-re hasonlít. SR P4 pedig az ottani MR6, de ott sokkal összeszedettebb, mint a mi jó kis MR6-unk...
 #103919  Szerző: csabyke

LuciFerko írta:A svéd kettes állami rádión van országosan Kurd és Arab nyelvű műsor! Jól megvicceltek tegnap...

Finn nem jött?
 #103917  Szerző: LuciFerko

A svéd kettes állami rádión van országosan Kurd és Arab nyelvű műsor! Jól megvicceltek tegnap...
 #103696  Szerző: asimov

Amikor eloszor meghallottam a hazai 2012-es eurovizios valogaton gyoztes szamukat ("Sound of our Hearts"), eloszor azthittem valami trefarol van szo... Magat a valogatot nem lattam, de csodalkoztam azon, hogyan lehetett egy ilyen szam a gyoztes. Nem akartam elhinni, hogy nem volt jobb valasztas.
Szerintem egy erosen atlagos hangu enekes kett kikuldve egy olyan zenevel, amihez hasonlo sosem volt nyero a Eurovizios dalfesztivalokon. (Lett is valami 25-dik a 27-bol) Aztan az is megerne egy miset, hogy miert az a dogunalmas, dallamtalan es az enekes hangjahoz legkevesbe sem valo "Sound of our Hearts" szam szerepelt, pld. a sokkal utosebb "Feel The Rain" helyett.
(Egy regebbi info szerint a csapat amugy az USA-ban keszul szerencset probalni. Kozel 300 millios letszamu felvevo piac... legyen szerencsejuk!)

Mielott meg... nem utalom alapbol a magyar eloadokat! Pld. annakidejen -temanal maradva- a NOX kivalo valasztas volt, mint ahogy tavaly Wolf Kati is.
2005-ben a NOX-ot -sokunkhoz hasonloan- en is elorebb soroltam magamban, mint ahogy vegeztek, de foleg Wolf Katit sajnaltam nagyon, mert nagyon utos szammal indultak (What About My Dreams), csak -szerintem- nagyon csunyan el lett tolva a hangtechnika.
djlacee írta:Mert mi a baj a Compact Discoval?
 #103682  Szerző: djlacee

Mert mi a baj a Compact Discoval?
 #103681  Szerző: asimov

Du. 1 ota hallgatom (rovid es ritka "technikai" megszakitasokkal) a Hitradio O3-at es nem akarok elkapcsolni rola!
Ilyen, hazai radioval nemigen fordult elo az elmult husz evben.
Elobb Guns N' Roses: Don't Cry szolt es nagyon bejon, pedig egyebkent egyaltalan nem vagyok oda a rockzeneert. Ezt szamot nalunk miert nem hallom orszagos radioban? Illetve ez a kerdes mar ki lett targyalva... miert azt a kb. 50 zenet kell eroltetni.. :S

Bar egy szot nem ertek a nemet nyelvu szovegelesbol, de:
- mind a nemet nyelvu enekesek, mind a musorvezetok olyan tisztan artikulalnak, hogy minden kiejtett hang es szo tisztan ertheto!
- a nemet nyelvu (nyilvan hazai) dalok is kellemesek, dallamosak, kifejezetten elvezet hallgatni ezeket. Nalunk a "diszkoksz" Eurovizios dalfesztivalra kijutattatasa jol mutatta a hazai zenei "szinvonalat". (A dal meg is kapta a neki jaro helyezest.)
- a musor folyasa dinamikus, se elkapkodott, se lassu valtasok nincsenek
- a zenei kinalat szeduletesen nagy. Talan kettot hallottam az idehaza hanyingerig (es azon tul is) ismetelt (nem magyar) szamokbol. Mintha egy masik zenei dimenzioban lennek es ez tetszik!
 #103627  Szerző: DRoland

Jó zenéket játszik az Antena Hit Radio. Azt hiszem marad az autórádió memóriájában.
 #103530  Szerző: Zoli58

DRoland írta:97,6 már stereo.
Nálam is már sztereo a 97.6, 100.3 pedig hullámzóan és nagyon gyengén jön
 #103495  Szerző: DRoland

97,6 már stereo. 96,0 Viva off Lučenec - Táňovo-ról viszont a 106,3 megy. 95,9 (Misina-tető - Neo FM) bejött - először itthonról -, erősen hullámzott.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 151