RADIOSITE Fórum

• Sirius Rádió - Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa

#103665  Szerző: Csongii

Én szurkolok nekik, de egyébként arra fele szerintem még nem is lehet annyira panasz, mint itt nálunk délen. Na itt tényleg .... a helyzet.
 #103664  Szerző: Ivoa

jimmer írta:elvileg már nem tesztnek kellene lennie, a szignálpark ha jól tudom még készül. félegyházáról megy , de teljesen más adás-műsormenettel és megszólalásokkal mint a félegyházi.

van még mit csiszolni rajta. hajrá :)
Ha minden igaz, erre a frekvenciára 200e Ft+ÁFA összeggel már lehetett licitálni. Szívből remélem, hogy nem adtak sokkal többet érte, mert a térség gazdasági erejéből ezt az összeget is nehézkes lesz kigazdálkodni.
A teljesen más műsormenetre - gondolom - amiatt volt szükség, mert a 91,1-et is újrapályáztatták. Idővel érdemesebb lenne a hálózatosodás felé kacsintaniuk (napi 4 óra), és nem önálló 24 órát adni Majsának. Ebbe már korábban mások is beleroppantak, pont ezen a frekvencián.
 #103663  Szerző: jimmer

elvileg már nem tesztnek kellene lennie, a szignálpark ha jól tudom még készül. félegyházáról megy , de teljesen más adás-műsormenettel és megszólalásokkal mint a félegyházi.

van még mit csiszolni rajta. hajrá :)
 #103656  Szerző: PooLee

1. Néhány hete már szól Kiskunmajsán is a 88,2 MHz-en, így ez a topik nevében is feltűnhet.
2. Tegnap lehetőségem nyílt a fent említett frekvenciát hallgatni. A vételkörzete megegyezik a Rádió Majsáéval, a hangminőség viszont javult a Rádió Majsánál tapasztalthoz képest. Az RDS: "SIRIUS". Amikor hallgattam, zene szólt csupán, 2-3 számonként szignállal. Az óra végén volt egy két elemből álló reklámblokk is; az egyik reklám kiskunfélegyházi, a másik kiskunmajsai céget hirdetett. A reklám előtt elhangzó szignál "91.1 Sirius Rádió"-ként utalt arra, amit hallgatok, a hírek előtt viszont már "88.2 Sirius Rádió" volt hallható. A hírek az MTI-től származtak. Később még rövid időre be tudtam kapcsolni, akkor a Gem-B bár című produkciót sugározták.

Felmerült kérdések: ez még csak teszt, vagy csak sikerült kifognom egy műsorvezetés nélküli időszakot? Esetleg a félegyházival megegyező műsor lesz továbbítva a frekvencián, esetleg részben megegyező vagy teljesen különböző? Van stúdiójuk is Kiskunmajsán vagy Kiskunfélegyházáról irányítanak mindent?
 #58899  Szerző: jimmer

Ati7 írta:Én még az Rds -nek kiírnám a frekit, úgy mint a kecsói Klubnak van.
Bocsánat, azt kihagytam, de benne van!

Tehát: "SMILE" "89,9" "MŰSOR CÍME"
 #58786  Szerző: Ati7

Én még az Rds -nek kiírnám a frekit, úgy mint a kecsói Klubnak van.
 #58781  Szerző: Ati7

A rádió Cheviben van.
A hangzása valami szuper mióta hozzányultam.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13