RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#103699  Szerző: viktorio

Szasz Attila!
Örülök, hogy a rádió1 műsorvezetői is olvassák ezt a fórumot.:)

Ezzel a facebook idézettel egy célom volt csupán, hogy itt a fórumon az agyonismételt
számokra panaszkodóknak (hozzáteszem szerintem igazuk van), felhívjam
a figyelmét arra, hogy a rádió zenei szerkesztőjét keressék meg e-mailben és neki reklamáljanak. :D

Mákszem Levente éjszakai műszakba lépett.:)
Lehet hogy nem ártana a honlapot is frissíteni.
 #103698  Szerző: Ivoa

gyattis írta:
viktorio írta:Györke Attila tanácsa az egyik hallgatónak, aki nem hallja a legújabb
slágerét a rádió 1-en.
radio1@radio1.hu <--- írj ide egy levelet a Zenei Szerkesztőnek címezve!
Egyébként Attila sem a szokásos idősávban hallható...
Már-már bulvár újságírói ügyességgel sikerült bolhából elefántot csinálni, csak nem értem miért került ez most elő. :)
Hiába, azért ez mégiscsak egy médiafórum, akik között nemcsak rádiósok és amatőrök vannak, hanem bulvárhősök is :)
gyattis írta: A másik észrevétel viszont helyes, délutánonként hosszabb műsoridőben vagyok hallható a R1-en.
Örülök neki (és szerintem még sokan) :)

Emellett még két dolognak örülnének sokan: 1) a Kukori visszajövetelének (talán egy hete volt ez itt téma, bár Pinke Attila is jó reggelente), 2) egy bp-i frekinek :)).

Természetesen az elsőt egyszerűbb megvalósítani, de akár egy Kukori best of is egész jó lenne Pinke Attila mellett (hangsúlyozom, szerintem ő is kiválóan elviszi reggel a prímet, ezt csak amolyan bevágás jelleggel gondolom, pl. a napi hatosokból két szám közé), elvégre lenne lehetőség sok-sok adásból válogatni. :))

Mellesleg, ha már mindenképp szükséges magyar számokat is betennetek, tarthatnátok valamilyen zenei tesztet magyar számokból a FB-on Ti is (hasonlóan a Juventushoz).
 #103694  Szerző: gyattis

viktorio írta:Györke Attila tanácsa az egyik hallgatónak, aki nem hallja a legújabb
slágerét a rádió 1-en.
Már-már bulvár újságírói ügyességgel sikerült bolhából elefántot csinálni, csak nem értem miért került ez most elő. :) Igen - töredelmesen bevallom - ezt mertem tanácsolni a hallgatónak, aki a Facebook oldalamon fordult hozzám a panaszával - ez az apróság fent kimaradt - de mivel ugye nem én vagyok a rádió zenei szerkesztője, ezért bátorkodtam Őt a megfelelő útra terelni. Bocsánatot kérek ezért. :) A tisztesség kedvéért álljon itt a hallgató panasza is:

"Szia Györke Attila! Figyelj csak a neon.hu-n a hot top10-ben, bravo top 10-ben és az itunes single top10-ben is szerepel még hozzá dobogós és második pozíciókban Justin Bieber-Boyfriend című slágere... Olyan idegesítő hogy a Rádió1 nem játsza... Pedig nagyon sokan szeretik és szeretnék ha a R1 játszaná... Igen tudom hogy a fiúk többsége nem szereti, de a lányok többsége igen... És ismerek egy pár olyan fiút aki szereti... Bízok bennetek R1..."

A válaszom pedig fent olvasható.
Ugye, hogy ez senkit nem érdekel ezen a fórumon?! :) Na, ugye!

A másik észrevétel viszont helyes, délutánonként hosszabb műsoridőben vagyok hallható a R1-en.
 #103687  Szerző: viktorio

Györke Attila tanácsa az egyik hallgatónak, aki nem hallja a legújabb
slágerét a rádió 1-en.

#103678  Szerző: Ivoa

viktorio írta:Pinke Attila mintha mostanában túlórázna délelőtt 10 után is ő vezeti a műsort...
Vannak kavarások, múltkor pl. Mákszem vezette az éjszakai műszakot.
Pinke legalább hozzászokott a koránkeléshez, anno, amikor a Kukoriban helyettesített, lehetett hallani, hogy álmos :P
 #103676  Szerző: viktorio

Pinke Attila mintha mostanában túlórázna délelőtt 10 után is ő vezeti a műsort...
 #103482  Szerző: andit

Elnezest az elgepelesekert,szoval:a lenyeg okostelo....,XY radio sajat app,es minden rendben....
:))))
Szep estet!
 #103481  Szerző: andit

Szep estet,szerettem ajanlom mondjuk s barmilyen smartphone-ra letoltheto alkalmazasokat,az O3,az NRG,de tulajdonkeppen a vilag barmelyik radioja hallgathato,ezeken,akar eloben akar igen jo minosegu podcastokon keresztul,raadasul a sokszor PCken nem hallgathato angol radiok is jonnek eloben-ott a szerzoi jog a BBC- kivul nem gzakran engedi a kulfoldrol torteno hallgatast,de ilyen apolonak mukodik....:)
Remelem hasznos voltam....:)
 #103465  Szerző: Csongii

SySERR írta:
Nemreg frissult az rtvstaton a frekilista amit errol az oldalrol szedek le. Tehat a bug itt lesz (URL van elirva): http://www.radiosite.hu/files/freki.html
Hehe, rossz link van alatta. De láttam már másiknál is ilyet.
Egyébként köszi a frissítést, így nálunk is megjelent már a frekink. 8-)
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 482