RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#103739  Szerző: egon2

Szabogabor:Majd ha az AH lekapcsolja őket,akkor tényleg vége lesz.De addig még eltelik egy kis idő.
 #103733  Szerző: szabogabor10

Na mostmár tényleg elegem van ebből a Medvéből. Mikor látja be végre, hogy nincs ingyen egy ekkora frekvenciacsomag? Egyszerűen szánalmas. Kapálózik, kapálózik. Remélem (és elég valószínű), hogy nem fog sikerrel járni. A korábbi dolgozók ellen indított polgári peres eljárás meg egészen elképesztő és botrányos. Milyen ember az, aki ilyent csinál?
 #103619  Szerző: noartist

viktorio írta:'97 előtt mennyien várták az országos kereskedelmi zenei rádiók indulását, ma meg a hallgató a helyi vagy az online rádiók
felé fordul. Igaz 97-ben még alig volt magyar netes rádió...meg internetfelhasználók is jóval kevesebben voltak.
'97-ben még luxus volt az olyan internet,ami szaggatás nélkül vitte az ilyen hanganyagokat.Meghát a minőség...a sistergős FM jobban szólt..
ON:Szomorú,hogy itt tartunk.Bízzunk benne,hogy egyszer (..!) rendeződik a helyzet.A Dab+-t kéne elkezdeni kiépíteni..
 #103618  Szerző: mimi

Egy indult csak, a Sláger. Danubius volt addig is, csak a Magyar Rádión belül.
 #103617  Szerző: viktorio

'97 előtt mennyien várták az országos kereskedelmi zenei rádiók indulását, ma meg a hallgató a helyi vagy az online rádiók
felé fordul. Igaz 97-ben még alig volt magyar netes rádió...meg internetfelhasználók is jóval kevesebben voltak.
 #103610  Szerző: Gabeedj

Semmi baj Admin.Emberek vagyunk.:)De legalább nem csak én hibázok:)Csipkelődni lehet,bár sokan nem azt csinálják.DRoland:"Az mr 3-ra valóban pár embernek van igénye ,de az közszolgálati és ezen a következő 100 évben nem változtatnak (sajnos)"A kereskedelmi rádiózás másról szól(ezt párszor én is megkaptam,pedig értem én,de ha 100* elmondják,se fogom elfelejteni.)Igen a többség ezt a langyos valamit akarja napról napra,de megint a választásokat hozom fel példának .Vannak az un . tartózkodós szavazok,akiket meg kell szólítani .Itt is vannak tartózkodós hallgatók,akiket be kellene vonni a rádió hallgatásába ,de őket ezzel a 10 éve már unalmassá vált pár száz nótával és ugyanazzal a csomaggal nem lehet rádió közelbe csalni.Újítani kell,kísérletezni ,persze ésszel .Valaki előbb írta,hogy ott az éjjel egy nagy ker rádiónak.Próbáljanak ki ott új műsorvezetőket,műsorokat vagy zenéket .Ez is egy út lehet(ne)
 #103608  Szerző: DRoland

Gabeedj írta:mert akkori inkább legyen három közszolgálati adó és vége.Szennyezni felesleges az étert.
Azok ugyan kiknek szólnak?? Akik a Slágeres-Neo FM-es zenéket hallgatják szivesen, szerinted mikor fognak Petőfit hallgatni?? Ennek is milyen a hallgatottsága? Látszik, hogy nem erre van TÖMEGigény. Ja és a Bartók! Ilyen szempontból az is szennyezi, mert a kis helyi rádiók is nagyobb hallgatottságot produkálnak, mint ez országos szinten! Csak fölöslegesen foglalja a csomagot...
 #103606  Szerző: markfelt

Gabeedj írta:Admin,elvileg személyeskedés nem illik a fórumon:)
Uhh tényleg. :) Amúgy csak csipkelődtem, az nem tilos.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 584