RADIOSITE Fórum

• Click Rádió Kft. - Budapest - 95.8 MHz

#103985  Szerző: Milán

Egy érdekességet tapasztaltam.

Megnéztem a feketelista.hu-n a céget, ott ugyebár kidobja hogy kik a cég tulajdonosai.
Miután ezt megláttam, beírtam a nevüket Facebookra...és hopp, kiket találtam közös ismerősként?
Riseos emberkéket. :P
 #103960  Szerző: Dani

Tud már valaki valamit, hogy mikorra várható ezen a frekvencián az új rádió indulása?
Vagy itt is sistergés marad?!
 #103715  Szerző: Ivoa

Zoey írta:
Andrew5 írta:1014/2012. A Médiatanács által a Budapest 95,8 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség
hasznosítására 2012. május 3-án közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárásban nyertes
Click Rádió Kft.-vel szemben megindított hatósági szerződéskötési eljárás lezárása. :o
Minden eredményes pályázat esetében szerepel ilyen napirendi pont a döntést követő hetekben. Ez azt jelenti, hogy megkötik a szerződést, és kész.
A "lezárása" szó elég bizarr, de ez azt jelenti, amit fentebb látsz. Magyarul, a 95,8 ügyét zárják le.
 #103712  Szerző: Zoey

Andrew5 írta:1014/2012. A Médiatanács által a Budapest 95,8 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség
hasznosítására 2012. május 3-án közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárásban nyertes
Click Rádió Kft.-vel szemben megindított hatósági szerződéskötési eljárás lezárása. :o
Minden eredményes pályázat esetében szerepel ilyen napirendi pont a döntést követő hetekben. Ez azt jelenti, hogy megkötik a szerződést, és kész.
 #103711  Szerző: Andrew5

1014/2012. A Médiatanács által a Budapest 95,8 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség
 #103305  Szerző: LewyDee

Andrew5 írta:
Ivoa írta:Olyan agilisan palyazott ez a ceg, hogy kivancsi leszek a produkciojukra. Amugy Bp-n kivul csak a debreceni 92,3-ra palyaztak, de hogy miert csak oda.

Történetesen azért, mert a Rise-nak Debrecenben a netes statisztikák és egyebek alapján nagy a hallgatótábora és jó piacnak mutatkozik. Ezért szeretnének itt is mielőbb visszatérni.... Azért egy jó kérdés felmerül bennem: Ha a Pesti freki pályázaton jó lett az anyag, akkor Debrecenben vajon miért hasalt el a "klub-szabály" miatt? :sealed:
mert nem a pályázat dönti el kié lesz a frekvencia
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20