RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#104088  Szerző: djlacee

Bezzeg rádiós felmérés nincs :gülü2:
 #104087  Szerző: Attis

Ha már call centerek... Hogy a francba lehet az, hogy heti szinten 3-4 direkt marketing hívással zaklatnak bankok, biztosítók? A számom elvileg a T-Mobile-nál titkos.
Ráadásul, amíg régebben egy köszönöm, nem érdekel mondattal elintézhettem a dolgot, most már vitatkozik is velem, hogy nekem a jelenlegi bankom, baleset-biztosításom nem tartalmazhat ennyire jó feltételeket. :gülü2: Honnan szerzik meg ezek a számom?? És miylen jogon?? :hit:
 #104063  Szerző: mimi

Csongii írta:Szvsz, azért mert jó a hangja talán, még nem lesz jó rádiós.
Ezt mondom, hogy nem a rádiózásról szólt a verseny, csak hülye címet adtak a cikknek, meg hírt kellett felolvasni :p
 #104062  Szerző: Csongii

Szvsz, azért mert jó a hangja talán, még nem lesz jó rádiós.
 #104061  Szerző: mimi

Kár, hogy össze lett mosva a rádiózással, meg ilyen feladatot kaptak, pedig itt szép hangú callcenterest keresnek... ami más lapra tartozna.
 #104058  Szerző: Csongii

Én nem voltam elájulva a hangoktól. Bocs, ha valakinek a lelkébe lépek. Volt kolléganőm is köztük van, csak nem tudom mit keres ott. :ayfkm:
 #103986  Szerző: asimov

Erdemes most sotet (ertsd: kevesse kivilagitott) helyrol megcsodalni az egboltot, mert egy szem felho nincs (felettem), es foleg a Hold sem zavar. A Tejut a maga pompajaban es millionyi csillag is odafent... Nagyon kontrasztosak a fenyesebb csillagok a melyfekete hatterhez (vilagur, ugyebar :) ) kepest.. szoval szep latvany!
 #103889  Szerző: Attis

rmihaly76 írta:Ujabb "csillagaszati esemeny" ma ejjel, illetve holnap hajnalban:
Nagy aszteroida érkezik pénteken a Földhöz
Az időjárást elnézve, ebből tuti kimaradok... (És gyakorlatilag az egész Dunántúl.)
 #103871  Szerző: asimov

Ujabb "csillagaszati esemeny" ma ejjel, illetve holnap hajnalban:
Nagy aszteroida érkezik pénteken a Földhöz
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 542