Csak nekem új, hogy újra van 192k-s stream?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
gkiskovacs írta:Csak engem zavar ez a délutáni műsornak nevezett förmedvény? Ez még a reggeli műnyihogós izét is alulmúlja... Kiválasztanak egy témát és x órán keresztül arról van szó, de ugyanazt mondják gyakorlatilag mindegyik megszólaláskor, elmondják ugyanazt száharmincszor. Ehelyett inkább adnának zenét, mindenki jobban járna. Mondjuk engem az a mobilstúdiós nagyképű idióta is irritál. Amúgy a zenei kínálata jó a rádiónak, de a "műsorok" azok U.SZ.A.V....Kisebbségben vagy a véleményeddel szvsz. Nem mindenki csak zenét szeretne hallgatni egy rádióban munkából hazafelé és reggel munkába menet se. Ne hallgass rádiót, és akkor nem hallasz beszédet. Sokan hallgatják amúgy a Délutáni roadshow-t.
gkiskovacs írta:Meg tudnátok mondani, hogy melyik adásvezérlő szoftvert használják? Köszi!Zenon
szabogabor10 írta:Igenasr27 írta:Kapkodnak a stúdióba a vezetékeket piszkálgatják, szóval hallják ők is. Webkamerán nézemMost látom. Mix közben néha-néha belepillantanak a PSG-Toulouse meccsbe.
asr27 írta:Kapkodnak a stúdióba a vezetékeket piszkálgatják, szóval hallják ők is. Webkamerán nézemMost látom. Mix közben néha-néha belepillantanak a PSG-Toulouse meccsbe.