mlaszlo írta:Attis írta:Ha már call centerek... Hogy a francba lehet az, hogy heti szinten 3-4 direkt marketing hívással zaklatnak bankok, biztosítók? A számom elvileg a T-Mobile-nál titkos.
Ráadásul, amíg régebben egy köszönöm, nem érdekel mondattal elintézhettem a dolgot, most már vitatkozik is velem, hogy nekem a jelenlegi bankom, baleset-biztosításom nem tartalmazhat ennyire jó feltételeket.
Honnan szerzik meg ezek a számom?? És miylen jogon?? 
Lehet megadtad valahol és ott nem lett jelezve, hogy marketing célokra felhasználhatják, vagy az is lehet valamelyik ismerős adta ki valahol tovább. Ha ez mégis kizárt, akkor is nehéz bizonyítani, hogy esetleg a T-Mobile adta ki.
Egyet tudok, azért nem is reklamáltam. (Tesco Clubcardom van, ma kerestek is valami hitelkártyával...) De a biztosítók, bankok hogy kerültek képbe??

Munkaidőben zavaró.. Arról nem beszélve, hogy van, amelyik annyira rámenős, hogy hiába jelzem: dolgozom, már hadarja is tovább az akciós ajánlatát. Volt már olyan, amelyiket elküldtem, kinyomtam, 2 óra múlva visszahívott. Nálam ez már a zaklatás fogalmát súrolja.