RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#104236  Szerző: Csongii

Szelerailway írta:" Jövő csütörtökön lesz a második úgynevezett csődegyezség. Ha a legnagyobb hitelezők, vagyis az Antenna Hungária, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa, valamint Riborics nem fogadja el Medveczky ajánlatát az elmaradások kifizetésére, akkor a csődbiztosnak el kell rendelnie a felszámolást. "
Na ez már izgalmas.

Gabeedj: Én úgy gondolom nem vagyok kárörvendő. Jelenleg a neofm a közpénzekből létezik. Legalábbis SZERINTEM az AH nem kevés pénzt az állambácsitól kap. Ezek után egy haldokló rádió csukjon szépen be. Majd ha lesz valaki olyan, aki fel tudja építeni a brandet szépen és pénze is van hozzá, akkor kezdjen bele, addig ne! M. Úrnak szerintem jelenleg sincs egy kanyi vasa se. Az 5 Ft-t bármelyikünk kifizette volna, csak senki nem olyan hülye, hogy megvett volna egy ilyen rádiót. :X.:
 #104235  Szerző: mimi

bandras írta:Egyébként fut náluk bármilyen érdemi hirdetés, vagy én kapcsolok állandóan rossz ütemben oda?
Hogyne, belefutottam egy monori diszkó reklámjába :) fellépőket tekintve azt már a B. Tóth hozhatta :)
 #104234  Szerző: Szelerailway

" Jövő csütörtökön lesz a második úgynevezett csődegyezség. Ha a legnagyobb hitelezők, vagyis az Antenna Hungária, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa, valamint Riborics nem fogadja el Medveczky ajánlatát az elmaradások kifizetésére, akkor a csődbiztosnak el kell rendelnie a felszámolást. "
 #104233  Szerző: peter

Gabeedj írta:peter: Kímélj meg az oktatásaidtól.Az itt fórumozók zöme össze vissza írja a szavakat és mit ad isten,te csak az enyémet szúrod ki.Elég szelektív a látásod:)Napi 12-13 óra után ne kívánd,hogy copyzok,ha nem tetszik nem olvasod el,hanem feljebb mész ,ennyi:)

Neo::)Süllyedő hajó.Látom sokaknak megy a kárörvendés,de még él X napig,remélhetőleg.Ezek után bízom,hogy sikerül addig legalább egy rádiót csinálni,mert azt a vérprofik elfelejtettek az elmúlt 10 évben.B Tóth érkezése még egy plusz,hogy azon kisebbség közé tartozzak,akik Neo fm-et hallgatnak és 100,8-on hanem a 107,2-ön(csak azért,mert látom már ezt is sokan megkülönböztetik :))
Gabeedj!
Van egy rossz hírem a számodra, ennyire brutálisan pocsék helyesírásod egyedül neked van. (Nyilván ezért is szúrtam ki, és nem csak én.)
Áruld már el de őszintén, mi a francért fejezted be az általános iskolát már a második osztálynál? Csak azért kérdezem, mert az írásjeles problémákat nekem ne fogja senki a 12-13 órára bakker. :)
Egy kicsit legyél már igényesebb magaddal szemben!
üdv
p
 #104216  Szerző: Gabeedj

peter: Kímélj meg az oktatásaidtól.Az itt fórumozók zöme össze vissza írja a szavakat és mit ad isten,te csak az enyémet szúrod ki.Elég szelektív a látásod:)Napi 12-13 óra után ne kívánd,hogy copyzok,ha nem tetszik nem olvasod el,hanem feljebb mész ,ennyi:)

Neo::)Süllyedő hajó.Látom sokaknak megy a kárörvendés,de még él X napig,remélhetőleg.Ezek után bízom,hogy sikerül addig legalább egy rádiót csinálni,mert azt a vérprofik elfelejtettek az elmúlt 10 évben.B Tóth érkezése még egy plusz,hogy azon kisebbség közé tartozzak,akik Neo fm-et hallgatnak és 100,8-on hanem a 107,2-ön(csak azért,mert látom már ezt is sokan megkülönböztetik :))
 #104214  Szerző: szabogabor10

Nem sok olyan hirdető van, aki egy haldokló rádiónak mer adni pénzt.
 #104213  Szerző: Pihe

22:55 Neo Fm/Class Fm Gáspár Laci: És mégis Forog a Föld még jó,hogy mind a két helyen magyar óra van :P
 #104211  Szerző: egon2

Mikor én oda kapcsolok,a Neo FMre,nem találkozom reklámmal.Míg a Class FM tele van reklámmal.
 #104210  Szerző: bandras

Jaj, annyira várom már, hogy röhöghessek a szeptemberi hallgatottsági adatokon. :)

Egyébként fut náluk bármilyen érdemi hirdetés, vagy én kapcsolok állandóan rossz ütemben oda?
 #104203  Szerző: mimi

Volna véleményem, de az a baj, hogy sokaknak blaszfémia lenne, meg rosszindulatú hímivarsejtnek tűnnék.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 584