RADIOSITE Fórum

• Filmek, sorozatok, TV műsorok

#104247  Szerző: FLaci81

rmihaly76 írta:Hajjaj!
Ket resz maradt bennem meg. Az egyikben fohosunk (akit ugye szamuztek a sajat bolygojarol) beall a seregbe kikepzonek (a sajat bolygojan is valami katonafele volt) de ezt az allasat el elpancserkodja, ha jol emlekszem.
Maskor meg az utanakuldott bergyilkosfele NOalakot olt, es valami diszkoban tancolni probalnak (meg egymast kinyirni), de persze egyik sem tud tancolni. :D
Szimpatikus figura volt, a korulotte ropkodo tanacsadojava egyutt :)
Youtube-n sok video van!
FLaci81 írta:Egy régi sorozat: Hard Time On Planet Earth - Nehéz napok egy föld nevű bolygón

Erre valaki még emlékszik?
Martin Kove alakította a főszerepét a mindössze 13 részes sorozatnak, angolul azt hiszem megvan az összes rész, de elég rossz minőségben. Nagyon szerettem ezt a sorozatot.

Voltak mások is pl. Benji, Szupernagyi, Kalóz Jack 100 élete, Utolsó lovag (ebből szintén megvan pár rész ja és a Benji-ből is). :)
 #104220  Szerző: asimov

Hajjaj!
Ket resz maradt bennem meg. Az egyikben fohosunk (akit ugye szamuztek a sajat bolygojarol) beall a seregbe kikepzonek (a sajat bolygojan is valami katonafele volt) de ezt az allasat el elpancserkodja, ha jol emlekszem.
Maskor meg az utanakuldott bergyilkosfele NOalakot olt, es valami diszkoban tancolni probalnak (meg egymast kinyirni), de persze egyik sem tud tancolni. :D
Szimpatikus figura volt, a korulotte ropkodo tanacsadojava egyutt :)
Youtube-n sok video van!
FLaci81 írta:Egy régi sorozat: Hard Time On Planet Earth - Nehéz napok egy föld nevű bolygón

#104212  Szerző: FLaci81

Egy régi sorozat: Hard Time On Planet Earth - Nehéz napok egy föld nevű bolygón

#104080  Szerző: asimov

Azaz... :vomit:
djlacee írta:Hi, I'm Johnny Knoxville, and this is JACKASS
:megusta:
 #104038  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:A "Szerb Film" nevű alkotást senkinek sem ajánlom, az első film amelytől felfordult szószerint a gyomrom. Ment is rá a Shift+del... Szadizmus, perverzió, pedofília olyan szinten, amit még életemben nem láttam. Nem is csodálom, hogy sok helyen be is lett tiltva. :punch:
Jaj de prűd itt mindenki.
 #104034  Szerző: djlacee

Hi, I'm Johnny Knoxville, and this is JACKASS
:megusta:
 #104033  Szerző: asimov

Lattad a "Jackess 3D"-t?
Na, engem az utott meg. Lassan 20, de inkabb 25 eve nezek mindenfele filmeket, de semmi nem valtott ki belolem olyan viszolygast es neha rosszuletet, mint ez a "produkcio."
Amikor azthittem, hogy az elozotol meg undoritobb, gusztustalanabb "poen"-t mar nem lehet kitalalni... hat lehet. Az emberi hulyeseg hatartalan.
HBO is csak egyszer, valami ejfeli idopontban adta le. Ugy fel eve neztem meg naiv kivancsisagbol... Az emberi ostobasag, hulyeseg uj dimenzioit ismertem meg.

A miheztartas vegett csak egy, es tenyleg visszafogott "poen" a filmbol:
Egy dagadt, hajas ismerosuket becsomagoltak egy nagy zacskoba ugy, hogy csak a feje volt kinnt. Ezutan az illetot egy szobakerekparra ultettek es hajra... En naiv azthittem, hogy valami agyament fogyokura lesz ez... hat nem.
A zacsko aljan -mivel zart volt- ugye gyult az izzadsag.. elegendo mennyiseg osszegyulese utan a "izzadsaglimonadet" poharakba toltottek es megittak... de meg most is, ahogy irok rola, emelyeg kisse a nyomrom.
Ettol sokkal durvabbakat is elkovettek onmagukkal es barataikkal a szereplok, akik -barmifele trukk vagy effekt nelkul- siman onmmagukat jatszak.
LuciFerko írta:A "Szerb Film" nevű alkotást senkinek sem ajánlom, az első film amelytől felfordult szószerint a gyomrom. Ment is rá a Shift+del... Szadizmus, perverzió, pedofília olyan szinten, amit még életemben nem láttam. Nem is csodálom, hogy sok helyen be is lett tiltva. :punch:
 #104028  Szerző: LuciFerko

A "Szerb Film" nevű alkotást senkinek sem ajánlom, az első film amelytől felfordult szószerint a gyomrom. Ment is rá a Shift+del... Szadizmus, perverzió, pedofília olyan szinten, amit még életemben nem láttam. Nem is csodálom, hogy sok helyen be is lett tiltva. :punch:
 #100350  Szerző: mlaszlo

rmihaly76 írta: A valodi kerdes az, hogy a kovetkezo premierekre ki mer majd elmenni. (szulok elendgedik-e a gyerekuket, felesegek a ferjuket, stb)
Lehet tartani emiatt a moziktól, de sajnos ilyen bárhol, bármikor megeshet. Volt már mészárlás ifjúsági táborban és egyetemen is, tulajdonképpen ahogy egy elhagyatott hely, úgy a tömeg is veszélyt jelenthet.
 #100349  Szerző: asimov

Azota -allitolag- elfogtak az elkovetot.
Sosem ertettem, mi visz ilyen tettre embereket.
Ha mar elo emberekre akar lovoldozni valaki.... keressen egy laktanyat, vagy (ahogy ott hivjak) katonai bazist, aztan ott lovoldozzon. Az ottaniak tobbsegenek a munkaszerzodeseben "benne van" a szolgalat kozbeni eroszakos halal eshetosege.
Csak hat, onnan ugye azonnal visszalonek. (es az illetekesek celozni is tudnak)

A valodi kerdes az, hogy a kovetkezo premierekre ki mer majd elmenni. (szulok elendgedik-e a gyerekuket, felesegek a ferjuket, stb)
LuciFerko írta:Ámokfutó mészárolt Denverbena Batman vetítése közben:
http://hvg.hu/vilag/20120720_batman_film_denver
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 23