RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#104547  Szerző: asimov

Az otlet jo lenne, csak -valoszinuleg- a mellettem elhalado, 2x2 savos foutvonalon lehet a "tettes", mert jellemzoen reggel es delutan bukkannak fel a jelek. Vegulis nem haragszom am az illetore (az o autoradiojaban valoszinuleg full ures ez a freki) csak idegesito az, amikor a kezdodo tropo-ba belezuhan ez :)
csabyke írta:Nem probaltad meg "bemerni"?
Ha nem nagyvarosban laksz, akkor talan meg sikerulhet is :)))
FLaci81 írta:
rmihaly76 írta:Lassan fel kell hagynom az egyik fo terjedesjelzo frekim, a 87.6 figyelesevel, mert ma ismet:
"MP3 014"
"04 SZM"
:stare:
Ezek a kóbor transmitterek már csak ilyenek...
 #104537  Szerző: csabyke

Nem probaltad meg "bemerni"?
Ha nem nagyvarosban laksz, akkor talan meg sikerulhet is :)))

FLaci81 írta:
rmihaly76 írta:Lassan fel kell hagynom az egyik fo terjedesjelzo frekim, a 87.6 figyelesevel, mert ma ismet:
"MP3 014"
"04 SZM"
 #104526  Szerző: FLaci81

"MP3 014"
"04 SZM"
 #104507  Szerző: asimov

Lassan fel kell hagynom az egyik fo terjedesjelzo frekim, a 87.6 figyelesevel, mert ma ismet:
"MP3 014"
"04 SZM"
 #104306  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta: Egyik H masik V pol?
Igen :)
 #104305  Szerző: asimov

En -persze teton kivul- az egyiket (kezdesnek H polaritassal) forgatnam. :)
Egyik H masik V pol?
LuciFerko írta:Két 5 elemes yagi a padláson, és kb BP fele néznek. RG-11 koaxxal vannak levezetve.
 #104301  Szerző: LuciFerko

Két 5 elemes yagi a padláson, és kb BP fele néznek. RG-11 koaxxal vannak levezetve.
 #104298  Szerző: asimov

Kozben erdeklodtem, olvasgattam es a keresztpolarizacios csillapitas (nevezik elvalasztasnak is) alapesetben 20 dB. Terjedeses, tehat a direkt uton beerkezo jelekhez kepest magasabb szogben beerkezo jeleknel ez joval kissebb is lehet. A maximum ertek, amirol hitelesnek mondhato helyen olvastam, 30 dB.
Csak kivancsisagbol: milyen antennaid vannak, merre neznek, stb?
LuciFerko írta:Csak érdekességképpen:
http://www.youtube.com/watch?v=CAdL_2f5CL0

Az Anténa Hit Radio és a Best of Rock vétele nálam, ezért jó a kétantennás tuner :)
 #104238  Szerző: asimov

Nincs mit, de manapsag mar nem annyira dicsero az, ha az Antennakonyvhoz merik az embert :)
Sokol404 írta:...Köszönöm szépen, Rothammel Misi...
  • 1
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 541