RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#104417  Szerző: mimi

Sose győzöm hangsúlyozni, hogy én személy szerint az előző Neo-t meg a Slágert is nagyon rühelltem, de most még hozzájön a rossz hangon, énekelve beszélés, nyakatekerten fogalmazás, amúgy is gyenge mondanivalóba belekavarodás, borzalmasan elütő zenék egymás után pakolása. Vicces volt például tegnap hallani, hogy szegény lány görcsösen próbált valami tanulságot levonni az érdektelen kis híréből, hogy sokan fürödtek meztelenül egy helyen, aztán meg jött a szignál, hogy "nem fecsegünk feleslegesen" :)
Kép
 #104404  Szerző: akosfive

Ettől az én véleményem nem fog változni. Szánalmasnak tartom ezt a "műsort" és nem általában a Neo Reggelről beszéltem. Az utána lévő még rosszabb, bár azt utoljára másfél hete hallottam egy boltban, ahol azóta már szintén áttekertek a RádióM-re. Az zavarba ejtően kellemetlen műsorocska volt, a Neo Délelőtt helyén.

Nem azt mondom, hogy az István Dani-Csizinszki-Juhász Gergő féle exslágeres bagázs (Bumeráng zászlóshajóval) az Istenkirály. De hogy ez rosszabb nekem az tuti. És ott a lényeg, hogy nekem. Ez egy vélemény, amire bárki írhat bármit (mert most tudom mi jön, olvasom a fórumot és ritkán szólok hozzá) nem fog változni.
 #104402  Szerző: moby67

Amióta új a stáb szerintem is azóta sokkal jobb a műsor. Zenék meg biztos előbb-utóbb változnak.Szombat este már egész más a zene folyam. Nem mindig annak a pár embernek az istenítése folyik.
Akiknek meg a só műsor hiányzik fel a fejjel, Balázsék még vannak.
 #104401  Szerző: djlacee

Pont ma reggel én is hallgattam, és pont ellenkező érzésem van, úgy gondolom hogy sikerült megmutatniuk, Bumeráng után is van élet
 #104400  Szerző: akosfive

Ma hallgattam egy kicsit a Neo reggelt. szerintem úgy zeneileg, mind műsorvezetés és hírszerkesztés tekintetében borzalmas. Akkor már még ez a NeoFM is jobb volt a mostaninál augusztusban:
https://www.youtube.com/watch?v=XQVyKbHpnHA

https://www.youtube.com/watch?v=cpvILSa ... re=related

A régiről nem is beszélve. Sok hibája volt, de ettől a jelenlegitől viszont egyszerűen ződet hányok...amatőr, felkészületlen bagázs, zeneileg stagnálnak, vagy inkább romlottak (annyi új zenét sem játszanak, mint augusztus 6-ig). ezt a szánalmas majomkodást jobb volna befejezni, nem szeretem a Class FM-et de rendre, ott, az MR2-n vagy a helyi RádióM-en kötök ki... egyszerűen tényleg borzasztó, pedig én aztán sokszor adtam esélyt a Neó-nak...(annyi hogy ez a mostani már nem is neó csak névben)
 #104399  Szerző: jimmer

ment csak épp műsor nem nagyon volt rajtuk, de szerintem ezt a fórumozók nagyon jól tudják, nem egyszer szóvá lett téve, meg a százXnégyzetméteres stúdiók :)
 #104397  Szerző: mimi

Én jóindulatú vagyok, biztos elindul októberben, de tavasszal mire lesz átnevezve? :)
 #104396  Szerző: Andrew5

jimmer írta:ez az egykori debreceni "rádiómágus" rádiója, ami ugyanúgy nem fog elindulni, ahogy az előző három sem, mint a Debrecen-Józsa, Vitál, Top stb stb :gülü2:
96.8, Debrecen-józsa sugárzott működött, ami jazz fmé alakult, vitál fm működött szintén, és a top is Rádiómágus komám! Azért ennyire ne legyél okos :ayfkm:
 #104384  Szerző: viktorio

Erdős Péternek volt a jobbkeze Lali király....
 #104383  Szerző: mimi

Akkor bementünk Pándi Andráshoz, Pándi elvtárshoz, aki egy marha jó fej volt. Azt mondja, gyerekek, itt van a levél a Raúl Castrótól, nagyon tiszteletben tartjuk, de az a baj, hogy - kinyitotta a szekrényt, elővett egy paksamétát - ennyi feljegyzés van rólatok, ezért nem mehettek. (...) Kérdeztem ki volt a tégla? Azt mondta, nem mondhatom meg, mert azt tilos, de a tisztesség kedvéért: az, aki szintén nem fog menni Kubába. Ha nagyon kíváncsiak vagytok rá, itt ül az előszobában, és állásinterjúra vár, mert mindenáron a KISZ-ben akar fix állást. Kimentünk, mondom, szia, Boros Lajos, a k* anyád. Utána mi már nem találkoztunk.
http://www.quart.hu/quart/archiv/cikk.html?id=3414
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 584