Valamikor en is abban voltam, hogy az oregedo korfa automatikusan hozza az idoseknek szolo mediumok megjeleneset. Hat bzony ez nincsen igy, mert hiaba lesznek egyre tobben az idoesek, ha egyszer nem fogyasztanak. Igy viszont nemigen lehet mit nekik eladni, ergo szponzornak sem erdemes rajuk appellalni.
Nem a megszokott napi/heti kiadas a mervado, hanem az extrak, mert itt mozog nagy penz.
A Rise siofoki szereplese ugy megdobta az amugy erosen kozepes szezonalis forgalmat itt, hogy az erintett vendeglatosok alig varjak a jovo nyari Rise rendezesu bulikat, ugyanis az idecsodulo fiatalok mar buli elott pialnak majd esznek.. buli kozben ujra pialnak es ujra esznek. Aztan hajnalban hazafele vagy a palyaudvar fele tantorogva -mivel a pialas miatt piszok ehesek- ellepik a kornyezo gyorskajaldakat es ezerszam eszik a gyros-okat meg hasonlokat. Joparan taxival mennek a buszpalyaudvarra/vasutallomasra. Tehat osszesegeben
tetemes mennyisegu penzt koltenek el.
Nem mellesleg egy-ket evente uj telo, legujabb szamitogepek, stb.
Ehhez kepest (ha mar o lett felhozva) egy Demjan koncetre elmegy X ezer, 35..40 eves ember, szepen megnezik a koncertet aztan mennek haza.
Nem esznek gyros-okat, nem ulnek be etterembe, nem mennek be McDonalds-ba, nem hivnak taxit, szoval valojaban egy nagy nulla a fogyasztasuk. Raadasul (mivel tobbsegeben csaladfenntartok) egyebkent is piszokul arerzekenyen vasarolnak (es kozben megyunk lefele a lejton), igy csak nagyon "akcios" ajanlatokkal lehet valamennyire befolyasolni azt, hogy mit vasaroljanak. Peldaul egy uj mobiltelefonra teljesen felesleges erolkodes lenne rabeszelni egy Demjan koncert kozonseget es a szamitogepuk is a "jo az nekem" mentalitas okan, altalaban sok-sok eves relikvia.
Na erre tessek szponzorokat szerezni.
mimi írta:Hülyeség szerintem így meghúzni, mert 35 alatt és felett is járnak az emberek boltba, esznek, isznak, vesznek autót, telefonálnak, satöbbi. És tulajdonképpen ha mindig arról beszélünk, hogy elöregszik a társadalom, logikus lenne az is, hogy az 50 feletti korosztály is egyre nagyobb hirdetői figyelmet kapjon.