Sziasztok! Sokan nem értesültetek elmesélem a mostanában történteket:
Felbontottam a szerverszolgáltatómmal (virtualisan.net) a szerződésem - különböző okokból kifolyólag. Ezután két másik ismerősöm VPS-én párhuzamosan szólt a FRESH FM mindaddig, amíg feltörték a VPS-eket. Az egyiket teljesen szétszedték (később kiderült letörölték a szerver gépről a rendszer partíciót) - a másikat folyamatosan terhelték, amely nem bírta a sok hallgató egyidejű csatlakozását és befagyott állandóan. Ezen a szerveren sok más rádiót is szivattak (Tenkes, Baranya...)!
Sikerült azóta újra húzni a VPS-t. Természetesen a biztonságot méginkább szemelőtt tartva. Mikor publikáltam az új hallgatási linket, kb rá 1 órára 400-500 hallgató lett este. MINDIG csak este jelentkezik a probléma (gondolom a hacker kedvű egyedünk este van otthon)...
Én direkt leszedtem a rádiót az összes rádiós stat oldalról, a régi elérésekkel úgy sem üzemeltek már a statisztikák. Azonban a mai napon megdöbbenve tapasztaltam, hogy újra kinn a rádió mind a két oldalon (NEM ÉN TETTEM KI...)
Ami gondolok: le akarnak ismét járatni, hogy csalok... stb. Ma néztem direkt az IP-ket - még ciprusi IP cím is található a shoutcast-ben, de sajnos nem jövök rá, hogyan csinálja az illető.
Nem értem miért jó ez egyeseknek, de az a helyzet, hogy ez csak megerősít abban: nem olyan rossz amit csinálok, ha ennyire bojkottálja...