RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#106032  Szerző: markfelt

mlaszlo írta:SuperTV2 a DIGI kínálatában

2012. november 2-től a DIGI kínálata újabb csatornával bővül, amely nem más, mint a TV2 új csatornája, a SuperTV2.

A SuperTV2 kábeles és műholdas hálózatunkban egyaránt elérhető lesz.

Továbbá örömmel jelentjük be, hogy a jövőben kábeles előfizetőink mind a TV2, mind a SuperTV2 adását akár HD minőségben is élvezhetik.
Ár/érték arányban messze a legjobb, minőségben és választékban élvonalbeli a Digikábel. Kiegészítő szolgáltatásokban nulla, de tegye fel a kezét, aki PVR-, vagy videotár-rajongó a másik szolgáltatónál...
 #106026  Szerző: mlaszlo

SuperTV2 a DIGI kínálatában

2012. november 2-től a DIGI kínálata újabb csatornával bővül, amely nem más, mint a TV2 új csatornája, a SuperTV2.

A SuperTV2 kábeles és műholdas hálózatunkban egyaránt elérhető lesz.

Továbbá örömmel jelentjük be, hogy a jövőben kábeles előfizetőink mind a TV2, mind a SuperTV2 adását akár HD minőségben is élvezhetik.
 #105413  Szerző: mimi

donder írta:szkeptikus vagyok!
román Digi Filmen ma esti filmek: Bérgyilkosék (2010, USA, Ashton Kutcher), Rettegés (1996, USA, Reese Witherspoon, Alyssa Milano), Henry és June (1990, USA, Uma Thurman, Kevin Spacey, Gary Oldman). Holnap este Papák a partvonalon (2005, USA, Robert Duvall, Will Ferrell), A Lazarus-terv (2008, USA), Férfit látok álmaidban (2010, USA-spanyol, Woody Allen, Antonio Banderas, Anthony Hopkins).
Annyira nem szar.
 #105063  Szerző: tomee87

Igazából fölösleges a kábeles DVB-C-t, a földi DVB-T-vel hasonlítani, már csak azért is, mert egy DVB-T platformon SOHA nem fog tömörítettlenül 7,5-8Mbit/sec-al menni egy sima SD tv csatorna, érhető okokból, ott nincs kapacitás. Míg DVB-C-n ez teljesen természetes dolog, simán megoldható.
Az olyan kábelszolgáltatókat én se nagyon értem akik ráerőltetik az elfizetőikre a saját boxot és nem biztosítanak CI modul + kártyás megoldást. De szerencsére ilyenből már egyre kevesebb van.
 #105060  Szerző: asimov

Ezert is jo a DVB-T terjedese! Ra vannak kenyszeritve a kabelszolgaltatatok is a fejlesztesekre. :yes:
Persze analog STB-vel oda a HD... igy ez kisse buta lepes volt :)
Itt kovetnek el hibat neha a DVB-T-vel is: az STB-bol scart-on viszik at a jelet az amugy fullhd tv-be es csodalkoznak azon, hogy milyen "sz@r" a HD kep... Erre kisse nyomatekosabban is felhivhatna a figyelmet a MindigTV (vagy az AH), mert laikusoknak nem egyertelmu az, hogy HD csak HDMI-n keresztul lehetseges.
DRoland írta:Kicsiny falumban is elérhető már a DVB-C az Inviteltől. 133 csatornát talál a TV, ebből mindössze 8 kódolatlan :D Keresgéltem a neten, hogy ők is adnak set top boxot analóg(!) kimenettel abba kell a kártyát tenni. Jobb képminőség?? HDMI nélkül, ugyan már... mint, ahogy a linken is említik Conax kártyát kellene adniuk (Mindig TV!) és mindenki boldog lenne :-) (akinek meg kell STB, úgyis igényelni fogja).
Kérdésem: más szolgáltatónál is így van?
 #105053  Szerző: DRoland

Kicsiny falumban is elérhető már a DVB-C az Inviteltől. 133 csatornát talál a TV, ebből mindössze 8 kódolatlan :D Keresgéltem a neten, hogy ők is adnak set top boxot analóg(!) kimenettel abba kell a kártyát tenni. Jobb képminőség?? HDMI nélkül, ugyan már... mint, ahogy a linken is említik Conax kártyát kellene adniuk (Mindig TV!) és mindenki boldog lenne :-) (akinek meg kell STB, úgyis igényelni fogja).
Kérdésem: más szolgáltatónál is így van?
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 129