RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#1066  Szerző: djlacee

most hallottam az rnb-s reklámot, de időpontot nem említettek benne
 #1056  Szerző: mlaszlo

Sz. írta:
mlaszlo írta:És valamiféle műsorvezetőket nem akarnak alkalmazni? Vagy minek azt?
Igen, "Minek azt?"... :)
Elég szomorú, mert hiába a "jó" zenei kínálat, nekem hiányzik a műsorvezetés és az ismerőseimnek is. Hallgatnák munkahelyen, de mivel egész nap csak zene van, így keresnek másik adót, ahol van valami beszéd is, mert a szignálokat leszámítva olyan, mintha egy mp3 lejátszót hallgatnánk. Ez a hírcentrum médiás hírek is elég gyenge, túl sok érdemleges infót nem tudni meg belőle, inkább ne is lenne, mert elég erőltetett. Gondolom csak a kényszer miatt sugározzák.
 #1055  Szerző: tomee

Én azt mondom akkor is, h nem lesz rnb rádió, mert az elmúlt pár hónap alatt nem azt szűrtem le, h efelé húznának. Az, hogy most rnb műsor lesz olyan, mint hogy anno a Bárány beszerkesztett vasárnaponként egy "Roxy Black @ Night" című műsort estére, ha jól emlékszem. Állítólag van rá igény, discoshitbe is ezért tolják be 20 perc után. Hallgatni evidens módon nem fogom, de mint tudjuk, nem mi vagyunk a célközönség. Lévén, h sokan most is odáig vannak érte, mert rá tudnak flesselni egy madonna remixre is....
 #1053  Szerző: djlacee

Flash, hogy hogy kettő? Whiteboy, Zizi, Akva
 #1051  Szerző: tomee

Ez most mikor lesz, mert még nem hallottam a reklámot?
 #1049  Szerző: Flash

tomee írta:Sztem még ne kezdjünk el hurrogni, h igy rnb rádió lesz meg úgy, ahogy techno rádió se lett john digweed után. Majd, ha arra ébredek, h 50 cent megy, mint régen, majd lehet kvaanyázni :)
Figy, az azért már elég gáz, hogy árenbí mixeket csapnak a pofánkba. A zenék meg nagyon gagyik már most.

Műsorvezetőket meg nem hiszem, hogy felvesznek, marad ez a kettő.
 #1045  Szerző: tomee

Sztem még ne kezdjünk el hurrogni, h igy rnb rádió lesz meg úgy, ahogy techno rádió se lett john digweed után. Majd, ha arra ébredek, h 50 cent megy, mint régen, majd lehet kvaanyázni :)
 #1042  Szerző: tomee

Nekem nem úgy tűnik, mintha tudatosan fejlesztenének, sőt, sztem az ott dolgozók közül sokaknak fogalmuk nincs róla, h mi az az ASOT vagy Global, csak berakták, mert ugye "híres lemezlovasok"...
 #1041  Szerző: mlaszlo

És valamiféle műsorvezetőket nem akarnak alkalmazni? Vagy minek azt?
 #1040  Szerző: Flash

tomee írta:Kvajó...
Én is azt mondom. Meg kurvajó az is, hogy ezer éves ASOT-ot adnak. Öcséééém, mekkoraaaaa fejlesztééééseeeeeeeek.........
  • 1
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 332