RADIOSITE Fórum

• Tematic Media Group (Sláger TV, Dikh TV, Magyar Mozi TV, SuperOne, Fishing & Hunting)

#105722  Szerző: tomee87

Gabeedj írta:
Oké,hogy Digin van a Hit és 1 Music,de azt sok szolgáltató nem alkalmazza. Viva és társai meg :vomit: :wailing:
Azért ez elég nagy túlzás, mert kb. ugyanannyi helyen érhető el a Nóta TV, mint amennyi helyen elérhető a 1 Music Channel meg H!T Music Channel (kivéve a UPC Directet és 1-2 falusi szolgáltatót, ahol csak Nóta TV van) :) Ugyanis a 1 Music Channel és H!T Music Channel ingyenesen továbbítható a Digi Sport mellett a szolgáltatóknak.
 #105714  Szerző: Gabeedj

Zoey írta:
jeek írta:Óriásplakátok sokasága hirdeti, hogy "Nóta TV - Magyarország legnézettebb zene TV-je".
Múltkor Pesten én is láttam egyet, néztem is nagyot. Kíváncsi lennék, mennyien nézik valójában...
Lehet benne igazság,mert gyakorlatilag zenei tv nincs.Oké,hogy Digin van a Hit és 1 Music,de azt sok szolgáltató nem alkalmazza. Viva és társai meg :vomit: :wailing:
 #105555  Szerző: Zoey

jeek írta:Óriásplakátok sokasága hirdeti, hogy "Nóta TV - Magyarország legnézettebb zene TV-je".
Múltkor Pesten én is láttam egyet, néztem is nagyot. Kíváncsi lennék, mennyien nézik valójában...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15