RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#105186  Szerző: szabogabor10

djlacee írta:Miért poénkodtok ezen? Szerintem biztosra vehető hogy a NeoFM megmarad rendes országos kereskedelmi rádiónak, a Neo World pedig hasonló programot fog szolgáltatni, csak nemzetközileg, és szerintem műholdról is elérhető lesz.
Felbontott szerződéssel hogy maradna már meg? Már az is csoda, hogy még mindig szólnak. Csődvédelem lejárta után azonnal lépnie kell az AH-nak. Egy ekkora frekvenciacsomagot nem lehet ingyen használni. Az pedig szégyen lenne, ha csodával határos módon valahogy kihúzhatnák év végéig. Ez közönséges rablás, amit csinálnak.
 #105185  Szerző: djlacee

Miért poénkodtok ezen? Szerintem biztosra vehető hogy a NeoFM megmarad rendes országos kereskedelmi rádiónak, a Neo World pedig hasonló programot fog szolgáltatni, csak nemzetközileg, és szerintem műholdról is elérhető lesz.
 #105184  Szerző: harrapari

mimi írta:
egon2 írta:harrapari:Ha jók a sejtéseim,a neoworldradio csak az interneten fogható online rádió lesz.
Nem, kazettán fogják terjeszteni.
LIKE :lol:
 #105182  Szerző: Nickman

Online hallgatás (végre) újra van ami a honlapon érhető csak el.
Valamint kiírták hogy hamarosan új oldal lesz. Gondolom akkor ez lesz a neoworldradio.hu
 #105181  Szerző: mimi

egon2 írta:harrapari:Ha jók a sejtéseim,a neoworldradio csak az interneten fogható online rádió lesz.
Nem, kazettán fogják terjeszteni.
 #105178  Szerző: Chucky

Tegez!
Kép

:D
 #105177  Szerző: egon2

Harrapari:OK:)))

Gondolom ti s észrevettétek,hogy a Neo FM-en már a régi tegezős szignál parkot is használják.
Pl:"NEO FM Minden nap rólad szól"
A tegezéssel mikor hagyott fel a Neo FM?
Amikor indult,a műsorvezetők tegezték a hallgatókat(ahogy a rádiócafé is tegezte a hallgatóit)gondolom ez akkor változott meg,mikor az ex Sláger brancs megérkezett?
 #105176  Szerző: harrapari

Egy igazi látó vagy! Mond meg az öt számot hétvégére, de priviben! :)
 #105175  Szerző: egon2

harrapari:Ha jók a sejtéseim,a neoworldradio csak az interneten fogható online rádió lesz.
 #105174  Szerző: harrapari

egon2 írta:hd:Mi ez a Neoworld rádió?
Ez az új munkahelye a jelenlegi Neo-s stábnak. Rövidesen OFF.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 584