mimi írta:csabyke írta:Arra baromi kivancsi lennek, hogy EGY NORMALIS MR6-ra, vagy pedig MR3-ra lenne inkabb szukseg?
Mindkettőre. Mondjuk jelenleg MR3 van, normális MR6 meg nincs, úgyhogy azt a regionális adást, ami most van, lehetőleg ne rakják a Bartók helyére. Én szívesen hallgatok például Muzsikáló Reggelt, mert emberi, barátságos, természetes hangon értelmes dolgokról beszélnek, minőségi, nem elcsépelt zenével körítve, ami egyedülálló a piacon
aki nem hallgatja, annak meglepő lehet, hogy mindez játékokkal, kívánságokkal is kiegészítve.
Engem akkor is erdekelne, hogy inkabb egy Klasszikus zenei radiora, vagy pedig egy regi slagereket, notakat jatszo zenei adora lenne -e nagyobb igeny...
Mindketto kell termeszetesen, de en szemely szerint 1-2 embert ismerek csak, aki az MR3-at hallgatja neha es erinti, de abban benne van az is, hogy igen melyen erintett a klasszikus zeneben <--- szakmai ertelemben....
(Ide kint szemelyesen nem sokat ismerek, aki SWR4 et hallgat a kornyeken rajtam kivul, de csak azert, mert az ismerettsegi korom nem az a korosztaly akinek a musorokat szantak, tehat ilyen ertelemben az MR3 felmeresem sem reprezentativ.. Ezt el is ismerem - csak beszelgetes temanak dobtam fel..)
Szoval en CSAK azt akarta mondani, hogy egy 35 feletti korosztalynak szolo informacios, zenes musor szerintem nagyobb retegeket mozgatna meg, mint a mai MR3
Engem nem erint a dolog, mivel nem Magyarorszagon elek es az utolso ott toltott 6 evemben is 90% nemetnyelvu radiot hallgattam, (Internet, muhold, Osztrakhatar kozelsege, Rovidhullam, MW LW ejjel.) azota meg, hogy itt elek a szam 99,999% lett (a maradek 0,001% a DX) - tehat nem az MR3 ellen vagyok... Nekem gyakorlatilag mindegy..
De azert nagyon foglalkoztat mar egy ideje, hogy vajon mekkora hallgatottsaga / sikere lenne egy mondjuk olyan MR6-nak ami a 35 felettieket celozza meg:)
- joebedhez szol a nota
- regi Petofi hetfoi kivansagmusor
- Szecsi Pal, Apostol es tarsai fele igen regi zenek...
- Slager Radio a 90es evek vegen ZENEI stilus
- Calypso Radio egykori zenei stilus
- SZTAR FM egykori stilus...
Regen az Osztrak Radio Steiermark / Niederösterreichot napi 8-10 oraban hallgattam meg pedig tenyleg minden nap..
Most az SWR4-et hallgatom..
Egy ilyen kategoriaju radiot el tudnek kepzelni MR6-nak
- Regionalitas stimmel
- Zenei vilagban stimmelne
- Korosztaly celcsoport stimmelne
Csak le kellene masolni :PP