RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#105637  Szerző: csabyke

Ma reggel 9 elott

3955: Radio700
6085: Radio700 (jobb minosegben mint a 3955on)
6005: Nemet nyelvu, de nem a Radio700, es JOBBAN jott mint a Radio700 szokott ugyanezen a frekin...

Nem vagyok benne biztos, de par hete mintha Belorus hirek mentek volna a 6005on a reggeli orakban nemetul...
Most viszont csak 2 secre kapcsoltam oda indulas elott....

Tegnap ejjel valami Fedelt 6070en, nem tudom, hogy a Radio6150 volt -e, melynek elhalasztottak egyenlore a teljes indulasat...

eledezik a KW - super ;=))
 #105514  Szerző: csabyke

Jelenleg nalam 6005 es 6085 kHz-n is jön a Schlagersender Radio700

6085 picit jobb, viszont 6095on meg brutal erosen jon a masik zenei radio (talan a Holland kamionos radio)
A 6095 ugy jon, mintha HELYI ado lenne..
Faddingnel is csak PICIT gyengul el, inkabb torzul, de vegig brutalis erovel jon...

De a Radio700 ugy, hogy most 49m -en is ad, TENYLEG akarok egy 49 meter kepes Autoradiot grrrrrrrrrrrrr
 #105495  Szerző: joe

LuciFerko írta:
joe írta:
LuciFerko írta:Ez mi lehet?
http://www.youtube.com/watch?v=V1bw_hSPndg

A zene majdnem görög, de mégsem az. A nyelv is görögnek tűnt, de mégse az. Ötlet?
Laci, ne már! - ez komoly, hogy nem ismered fel ezt a nyelvet? - nem görög...0:03-nál bemondja az azonosítót és a hullámhosszokat is. Joe

ui.: nem árulom el, találd ki!...nyáron tele van velük az URH sáv is...Földközi-tenger keleti partja...
NEKIK kicsit más zenéjük van tudtommal. Késő volt már. :)
Ez héber és a zene is héber nyelvű, a weblapjuk szerint az éjszakai freki a 6889 kHz ? - a nappali a 15580 kHz...http://glz.co.il/inner.aspx?page_id=5 (a váltás izraeli idő szerint 6:00 és 20:00-kor van) Joe
 #105426  Szerző: LuciFerko

joe írta:

A zene majdnem görög, de mégsem az. A nyelv is görögnek tűnt, de mégse az. Ötlet?
Laci, ne már! - ez komoly, hogy nem ismered fel ezt a nyelvet? - nem görög...0:03-nál bemondja az azonosítót és a hullámhosszokat is. Joe

ui.: nem árulom el, találd ki!...nyáron tele van velük az URH sáv is...Földközi-tenger keleti partja...
NEKIK kicsit más zenéjük van tudtommal. Késő volt már. :)
 #105423  Szerző: joe

#105287  Szerző: LuciFerko

Az alégriai Jil FM-en (531KHz) napok óta csak komolyzene és népzene megy.
Most format váltás volt? Csak jó volt "diumdisu" zenét hallgatni középhullámon, volt egyfajta varázsa.
 #105266  Szerző: asimov

A csomagolasi es postakoltseget is szamoltam, de csak ugy saccra, ugyhogy ez lehet kevesebb is.
(UK-bol rendeltem egy ~150 oldalas A4 meretu ARRL-es konyvet es a postakoltseg, a ~7500 Ft-os konyv melle valami 1500 Ft volt. A kartyas fizetest egy devizaszamlaval rendelkezo ismerosom intezte, ami azert volt fontos, mert ha a sajat Ft szamlamrol utaltam volna az arat GBP-ben, akkor a penzintezet ezt persze teljesiti (a levonas Ft-ban, az utalas devizaban tortenik) de nem elhanyagolhato merteku tranzakcos dija lett volna a muveletnek. Ha nem surgos ez, akkor vard meg az IMF megallapodast, mert akkor a Ft erosodik majd. (kevesebbet Ft-ot kell adnod ugyanannyi devizaert)

Termeszetesen mindenfele antenna nyilvan tobbet hoz a szabadban, mint a szobaban, plane vasbeton szerkezetu panelepulet eseteben.
LuciFerko írta:
rmihaly76 írta:Panelban lakva lehet, hogy Luciferko tenyleg ra lesz kenyszerulve a meregdraga wellbrook hurkokra.
(A linkelt tipus ugy 130...150E HUF korul lesz, mire ideer...)
EU-n belül van. Amúgy erkélyre kirakva mennyit érne?
 #105265  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Panelban lakva lehet, hogy Luciferko tenyleg ra lesz kenyszerulve a meregdraga wellbrook hurkokra.
(A linkelt tipus ugy 130...150E HUF korul lesz, mire ideer...)
EU-n belül van. Amúgy erkélyre kirakva mennyit érne?
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 402