RADIOSITE Fórum

• DIGI (Digi Sport, Film Now, Digi World, Digi Life, Music Channel stb.)

#105767  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Volt valamikor egy "eredeti lengyelpiaci", szurke szinu, "tegladizajnos" telefonformaju, morzegombos kezi URH adovevonk, amit csak adaszunet idejen tudtunk hasznalni, mert a frekije a budapesti OIRT/TV1 adason volt. :D
Pasa írta:
adminisztrator írta:Az STV2 szerintem bekerül
Jaj, az jó, sok rajta a jéghokimeccs! Régen a hétfői adásszünetkor sokszor azt néztük. :lol:
Nekem is volt olyan, a nagykarácsonyi búcsuba vettem még. De sokat trollkodtam vele, mikor majdnem mindenki nézte a TV1-en menő brazil sorozatokat. Akkoriban mindenki az OIRT1-en fogta ott Nagykarácsonyban.
 #105765  Szerző: asimov

Volt valamikor egy "eredeti lengyelpiaci", szurke szinu, "tegladizajnos" telefonformaju, morzegombos kezi URH adovevonk, amit csak adaszunet idejen tudtunk hasznalni, mert a frekije a budapesti OIRT/TV1 adason volt. :D
Pasa írta:
Jaj, az jó, sok rajta a jéghokimeccs! Régen a hétfői adásszünetkor sokszor azt néztük. :lol:
 #105459  Szerző: Glenn

#105456  Szerző: djlacee

Olyan lesz már a DIGI mint a SKY, csomó saját csatornával :)
 #105455  Szerző: markfelt

Pasa írta:Jó, lehet, hogy végül jól járunk a váltással. Csak az RTL 2 / Super TV2 párostól mentsen meg a Digi... :S
Ámen.

Az STV2 szerintem bekerül, az eddigiek, meg a cross-promo miatt úgy gondolom, elég jóban vannak... viszont az RTL II szerintem esélytelen jó ideig.
 #105454  Szerző: Glenn

Jó, lehet, hogy végül jól járunk a váltással. Csak az RTL 2 / Super TV2 párostól mentsen meg a Digi... :S
 #105452  Szerző: markfelt

Pasa írta:
Nickman írta:November 1-től jön a Digi Life és a Digi World
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Sajnos a Discovery helyére... :x
Én nem bánom, alig van már nézhető tartalom a Discovery csatornáin... Ezek meg legalább HD-ban adnak majd és a román műsort nézve nem is rossz! Ráadásul a Discovery csoport állítólag árat emel, akkor már inkább ezek, mint plusz 200 forint havonta.

Aztán elvileg jön még a Digi Animal World és a Digi Film idén.

Amiért tépném a hajam ha kikerülne, az a Nat Geo, a Spektrum és a Viasat dokumentumcsatornái.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 36