rmihaly76 írta:HD a kozvetitesA magyar kommentárt viszont inkább hanyagolni kellene, úgyse érteni mit mond, néha egy-egy szót hallani csak belőle.
rmihaly76 írta:Az M1-en hamarosan (22:00) kezdodo Robbi Williams koncert vajon HD-ben lesz kozvetitve?
rmihaly76 írta:HD a kozvetitesA magyar kommentárt viszont inkább hanyagolni kellene, úgyse érteni mit mond, néha egy-egy szót hallani csak belőle.
rmihaly76 írta:Az M1-en hamarosan (22:00) kezdodo Robbi Williams koncert vajon HD-ben lesz kozvetitve?
mimi írta:Most függetlenül attól, hogy ki hogyan, kin keresztül került oda vezetői pozíciókba, azt szerintem túlzás állítani, hogy nem céljuk a nézettség megtartása vagy növelése és az image javítása. Ez szerintem alap, és bár sok helyen azt nyilatkozza az MTVA, hogy őket nem érdekli a nézettség, sok helyen megmutatkozik, hogy ez nem így van, igenis érdekli őket. Nem hiába történnek ott is már szinte heti rendszerességgel vezetőváltások, és az is megfigyelhető, hogy egy-egy jobb nézettségű műsor, esemény esetében milyen nagy nyilvánosságot kerítenek annak, hogy őket ennyien és ennyien nézik.Zoey írta:Igen, de ha már mindenáron pénzt akartak a plakátoscégnek dobni, jobban is megtervezhették volna azt a plakátot. Az ő szempontjukból nem mindegy.Ha egyáltalán el akarnának érni valamit, de én azt annyira nem hiszem. Biztos vannak lelkes munkatársak, akik próbálnak a szarból várat építeni, de a legfelül tartózkodók fogalmatlanul pislognak lefele a kis játszóterükre, elvannak, kifizetik a haverokat, retusálgatják a hírműsorokat, vakargatják.
Zoey írta:Igen, de ha már mindenáron pénzt akartak a plakátoscégnek dobni, jobban is megtervezhették volna azt a plakátot. Az ő szempontjukból nem mindegy.Ha egyáltalán el akarnának érni valamit, de én azt annyira nem hiszem. Biztos vannak lelkes munkatársak, akik próbálnak a szarból várat építeni, de a legfelül tartózkodók fogalmatlanul pislognak lefele a kis játszóterükre, elvannak, kifizetik a haverokat, retusálgatják a hírműsorokat, vakargatják.