de a régi danubius stábbal: Buza Sándor, Geszti Péter, Rókusfalvy Pál...
adminisztrator írta:Nem vagyok hallgatójuk, csak buszon vagy mások autójában szoktam hallani néha, de a Class FM-ről valami hasonló jut eszembe:oldman írta:Mintha megint 1998 lenne, úgy szól a Class. Nekem ez a legnagyobb bajom vele. Zeneileg többször váltottak, de így is túl vegyes és tele van sok gynege zenével.Kelet-Európa legrosszabb, de Magyarország legjobb rádiója.
Értem ezt csak a programmingra.
adminisztrator írta:Hagyjuk mar ezt a keletet, ez itt nem keletoldman írta:Mintha megint 1998 lenne, úgy szól a Class. Nekem ez a legnagyobb bajom vele. Zeneileg többször váltottak, de így is túl vegyes és tele van sok gynege zenével.Kelet-Európa legrosszabb, de Magyarország legjobb rádiója.
Értem ezt csak a programmingra.
Zoey írta:Úgy általában.adminisztrator írta:Leszámítva, hogy ez az agyoneffektelt star wars arculat 10 éve volt divat, na meg elég összecsapott lett, ja, fiatalos. Amúgy rettenetesen gyenge szvsz...Úgy általában az arculatra mondod? Szerintem nem rossz, de mivel nem hallgatok sokat külföldi rádiókat, nincs viszonyítási alapom. De pl. az új TOH szerintem jobb, mint az előző volt.
adminisztrator írta:Leszámítva, hogy ez az agyoneffektelt star wars arculat 10 éve volt divat, na meg elég összecsapott lett, ja, fiatalos. Amúgy rettenetesen gyenge szvsz...Úgy általában az arculatra mondod? Szerintem nem rossz, de mivel nem hallgatok sokat külföldi rádiókat, nincs viszonyítási alapom. De pl. az új TOH szerintem jobb, mint az előző volt.
oldman írta:Mintha megint 1998 lenne, úgy szól a Class. Nekem ez a legnagyobb bajom vele. Zeneileg többször váltottak, de így is túl vegyes és tele van sok gynege zenével.Kelet-Európa legrosszabb, de Magyarország legjobb rádiója.