RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#105847  Szerző: mimi

#105846  Szerző: mimi

jeek írta:Ideje volt.. Az időjárás nem játék!
Meg a tájékoztatás se, azt is csak az MTVA végezhesse, a kereskedelem se, azt is csak a CBA végezhesse, a politika se, azt is csak a Viktor végezhesse...
 #105844  Szerző: tomee87

Ideje volt.. Az időjárás nem játék!
 #105843  Szerző: Csongii

Most olvastam a Zindexen. Vicc.... megint valakinek szúrta a szemét a sok magán időjárásos portál. :yuno:
 #105842  Szerző: mimi

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/10/25/1 ... entes.aspx

Egyúttal megkérjük a hobbimeteorológusokat, hogy eszközeiket 30 napon belül az illetékes kormányhivatalnál leadni szíveskedjenek. A beszolgáltatást elmulasztókkal, vagy új eszközöket illegális módon beszerzőkkel szemben az állam büntetőeljárást indít, ezt szúrópróba-szerű váratlan rajtaütésekkel ellenőrzik. Az illegális meteorológiai tevékenység hat hónaptól három évig terjedő szabadságvesztést von maga után.
 #105594  Szerző: Glenn

FLaci81 írta:2000 és 2007 között valamelyik évben Májusnak nagyon az elején 25-30 fok körüli forróság volt
Ez 2000-ben volt. Akkor május 1-én a Velencei-tóban fürödtünk, 30 fokos volt a levegő és 22 a víz. :yes:
 #105593  Szerző: asimov

Tavaly ugyanigy volt: Oktober 6-kan meg usztam a Balatonban, aztan ugyanannak a hetnek a hetvegejere gyakorlatilag megerkezett a tel.
Se tavasz, se osz nincsen mar par eve, pedig a haszonnovenyeink is negy egesz evszakra vannak berendezkedve. :(
mlaszlo írta: Ez rendben van, de az előrejelzés szerint egy-két nap alatt fordul át az idő 22-25 fokból 5-8 fokba.
 #105583  Szerző: FLaci81

Pasa írta:2003. október 23-án esett a hó és meg is maradt, tehát ilyenkor ez nem annyira elképesztő időjárás.
Emlékeim szerint 2003-ban valamikor Október elején is esett már 1-2 cm hó az egyik nap reggelre, arra emlékszem, hogy munkanap volt, mert dolgozni mentem, délutánra viszont elolvadt az egész. :)

Ugyanakkor az ellenpélda: 2000 és 2007 között valamelyik évben Májusnak nagyon az elején 25-30 fok körüli forróság volt, a kreol bőröm ellenére égetett a nap rendesen... :)
 #105580  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:2003. október 23-án esett a hó és meg is maradt, tehát ilyenkor ez nem annyira elképesztő időjárás.
Ez rendben van, de az előrejelzés szerint egy-két nap alatt fordul át az idő 22-25 fokból 5-8 fokba.
A másik meg, hogy akkor még azért nem volt ilyen drága a fűtés :(
 #105560  Szerző: Zoey

Valóban volt már ilyen, de nem úgy, hogy előtte két héttel 20 fokkal melegebb és nyárias időjárás volt.
Nagyon durva, mennyire megváltoztak az évszakok.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 209