Igen, ezeket a menő képek nekem is tetszenek. 
Olyan, mint a bkv.hu

Olyan, mint a bkv.hu

Obladioblada írta:Csak az Úr a megmondhatója, hogy én tényleg nem hallgatom az Expresst, csak hébe-hóba. Ilyen volt az elmúlt fél óra is, amikor a reklámblokkban a következő ment le, fél percben, többször nyomatékosítva:bakker, 256 színű képek, comic sans betűtípus? miez? :mrgreen:
Ajándékozzon egészséget karácsonyra! http://www.tisztaviztorony.hu Ajándékozzon egészséget karácsonyra! http://www.tisztaviztorony.hu
Joggal merül fel a kérdés... Melyik karácsonyra?
(a reklámért elnézést kérek, de a pontosság kedvéért muszáj volt)
centerweb írta:Az előbb: Elindul a hírek D. Ildikóval, amikor mondja hogy "Dávid Ildikó vagyok az Express hírekkel" lekeverődött, és elindult megint a hírek, de már Huszár KatávalTe még meglepődsz ilyeneken?Miért nem lehetne meghallgatni hogy mit raknak a playlistbe? Elkerülhető lenne ez a sok baki. Ezen kívül még az egyik telefonos interjú után hirtelen a mondat közepépn jött vissza Kata hangja, a hírek végén meg 5mp loop, üresen. Ennyi.
tomazo írta:1. Szerintem sem érdekli. Nem is hallgatja. Miért hallgatná? Nem szól neki, nem szól hozzá, legalábbis nem jobban mint pl. bármelyik országos. Ha akarja hallgatja, ha nem nem. Az meg, hogy ezen okok miatt kidobott pénz a szikszóin kívül a többi freki működtetése már majdnem mindegy. Megengedhetik maguknak biztos.VidámSrác írta: 1 mondjuk annak, aki tokajban, sárospatakon vagy encsen él, hogyan magyarázod el, hogy ennek a rádiónak miskolcon nincs is adója?1: mér magyaráznám, szerinted érdekli ? a miskolci is lát egy plakátot vagy egy buszt, ráhangol, fogja. kész.
2 azért te se gondolod komolyan, hogy ők komolyan gondolják, hogy csak ennyi lenne egy kereskedelmi és egy közműsor-szolgáltató között a különbség.
2: hallgató szempontjából mennyi ? a rádió hozzáállásán múlik. szólhat közszolg is kereskedelmiként, legjobb példa az mr2. ha annak lehet, akkor az expressz miert kezdene el 30 perces prózákat mondjuk a helyi tanácsról?