adminisztrator írta:A DVB-T amúgy nem zavar be?Az nem, ami nem is csoda, mert tized annyi teljesítménnyel adják.
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
adminisztrator írta:A DVB-T amúgy nem zavar be?Az nem, ami nem is csoda, mert tized annyi teljesítménnyel adják.
Pasa írta:Hivatalosan kábelen nincs előírás, hogy ne lehessen adni olyan frekin, amin földi analóg jel is sugározva van az adott helyen. Normál esetben a kábelhálózat teljesen árnyékolt. Hiba, általában a házhálózaton szokott jelentkezni (sokszor előfizetői barkácsolás miatt). Nálunk a TV Paprika kábelen az UHF50-en jön, míg analógon a Zemplén TV rezgeti az étert az UHF50-en, úgy, hogy egy darab dróttal is jön, mégse csíkos soha a TV PaprikaLuciFerko írta:Szerintem gond van az árnyékolással.Ekkora térerőknél nem nagyon védhető ki a zavar. Nem véletlen, hogy ezeket a csatornákat mindig is kihagyták a kábelen. Amúgy alig csíkos, nem zavaró, de mégis butaság ez.
adminisztrator írta:A DVB-T amúgy nem zavar be?Analógot biztos, hogy nem, digitálist meg azért, nem mert más a szabvány (DVB-C).
LuciFerko írta:Szerintem gond van az árnyékolással.Ekkora térerőknél nem nagyon védhető ki a zavar. Nem véletlen, hogy ezeket a csatornákat mindig is kihagyták a kábelen. Amúgy alig csíkos, nem zavaró, de mégis butaság ez.
Pasa írta:Szerintem gond van az árnyékolással.adminisztrator írta:Nekem rendben vannak. Nézd digitálison ha tudod.Digitálison természetesen hibátlan. Analógon viszont Budapesten baromság volt erre a két csatornára tenni.
adminisztrator írta:Nekem rendben vannak. Nézd digitálison ha tudod.Digitálison természetesen hibátlan. Analógon viszont Budapesten baromság volt erre a két csatornára tenni.
Pasa írta:Nekem rendben vannak. Nézd digitálison ha tudod.adminisztrator írta:Miután kivették, 3 napra rá visszakerült... "előfizetői nyomásra". Novembertől viszont valszeg megint kikerül.Aha, tehát fából vaskarika. Szép csíkos mindkettő.
adminisztrator írta:Miután kivették, 3 napra rá visszakerült... "előfizetői nyomásra". Novembertől viszont valszeg megint kikerül.Aha, tehát fából vaskarika. Szép csíkos mindkettő.
Pasa írta:Jé, mit találtam analógon? Az egy hónapja a kínálatból kivett TLC és ID megvan, de az UHF 24. és 41. csatornán. Ez azért érdekes, mert azon kívül, hogy elvileg nem szerepel a két adó a kínálatban, ezen a két csatornán szép kis zavart okoz az RTL Klub és az M1 földfelszíni adása. Most ilyenkor mi van?Miután kivették, 3 napra rá visszakerült... "előfizetői nyomásra". Novembertől viszont valszeg megint kikerül.