Én a következő adásmenetet javasolnám nekik (bár egyszer már leírtam pont ide)
6-11-ig MR6 Reggeli műsor, a régió minden hírével, időjárással, one-man műsorral, Sztár FM-es régi jó slágerekkel, esetleg reggeli kívánság műsorral (mint Rádió M, vagy régi Petőfi, mert ugye kell az interaktivitás a hallgatók felé.)(Egyébként, szerintem ennyi idő bőven elég lenne a Regionális híreknek, mert vidéken nem történik annyi dolog - de még Pesten sem - hogy kitöltse az egész napot vele a műsorvezető, sőt meg is unnák az emberek lehet.)
11-kor MR6 rövid hírek, mert ha az MR1-es kell valakinek, akkor meghallgatja ott majd a Krónikát délben. "Egy kis ízelítő a déli Krónikából" vagy "bővebben az MR1 Déli Krónikájában hallhatnak." (Promo az MR1-nek, mert fontos a marketing ugye...

)
11:06-18:00 MR5 akár élőben, akár vágva, lényeg, hogy legyen tudomása az embereknek, hogy mi történik a mi kis pénzünkből a parlamentben.
18:00-23:00 MR7 a saját válogatásával, hírekkel, időjárással. (Én tiszta felüdülésnek tartanám a parlamenti közvetítések után.)
23:00-06:00 MR4 Nemzetiségi adások, 7 órában lenne csak, és nem 12-ben; én egész egyszerűen pazarlásnak tartom a középhullámot erre, és nem hiszem hogy van ennyi hír, hogy 12 órát kitöltsön, sokszor csak zene megy rajta, ámbár ha FM-en menne - és normális lefedettséggel - akkor ennyi időnek elégnek kellene lennie, és akit érdekelni fognak a Nemzetiségi Hírek, az úgy is hallgatni fogja, ráadásul olcsóbb is lenne az MTVA-nak a sugárzás.
Ki hogy látja, ez életképes lenne szerintetek?