RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#105943  Szerző: djlacee

Itt meg havazik, na :)
 #105939  Szerző: FLaci81

Pasa írta:
rmihaly76 írta:Dorog az eg.. oktoberben... :S
Két éve karácsonykor dörgött, nem rendkívüli a mostani annyira.
Én olyanra is emlékszem, hogy havazás közben dörgött az ég, durva volt, mert nagyon esett!
Nem is tudom melyik éven lehetett ez, akkoriban még Borsod megyében laktam!
 #105938  Szerző: FLaci81

Gyerekek! Cseppet hideg van Északnyugat-Dunántúlon, a tél már érezteti a hatását.
 #105934  Szerző: asimov

Hat ezaz... kezdjunk termeszetesnek venni az idojarasi anomaliakat, pedig ezek idojarasi esemenyek nem ebbe az idoszakba valok. Tavaly(elott?) januarban jegeso is volt, pedig a januar aztan vegkepp nem a jegesok honapja. :(
Pasa írta:
 #105929  Szerző: Glenn

#105926  Szerző: asimov

Dorog az eg.. oktoberben... :S
 #105870  Szerző: Csongii

mlaszlo írta:Szerintem ennek a szabályozásnak egy célja van, hogy az OMSZ-hez kerüljön minden pénz, mindenki tőlük vásárolja majd az időjárás előrejelzést...
Nem csak szerinted. Viszont mivel néha nem túl jól dolgoznak, így hülyék lesznek hozzájuk menni. SZERINTEM.
 #105850  Szerző: mimi

mlaszlo írta:Van egy kis pár ezer forintos időjárás állomásunk is, amit bármely üzletben meg lehet vásárolni, azt is be kellene szolgáltatni? :gülü2:
Az már csak irónia volt, de kábé ennyi eszük van. :(
 #105848  Szerző: mlaszlo

Ez azt jelenti, hogy az időképnek is vége?
Van egy kis pár ezer forintos időjárás állomásunk is, amit bármely üzletben meg lehet vásárolni, azt is be kellene szolgáltatni? :gülü2:
Szerintem ennek a szabályozásnak egy célja van, hogy az OMSZ-hez kerüljön minden pénz, mindenki tőlük vásárolja majd az időjárás előrejelzést...
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 209