RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#107462  Szerző: mlaszlo

Szép idő lett így estére, olyan köd szállt le, hogy hazafelé alig láttam az úton, szerintem kb. olyan 30-40 méter lehet a látótávolság.
 #106066  Szerző: asimov

Siofonok nagyjabol egesznap fujt a "fagyos" szel... majd belefagytam az emelokosarba :S
 #106053  Szerző: Csongii

LuciFerko írta:Itt most kisütött a hold, és kezd eléggé hideg lenni.
Itt is virított elég szépen. Most reggel láttam csak, hogy teli hold van.
 #106050  Szerző: LuciFerko

Itt most kisütött a hold, és kezd eléggé hideg lenni.
 #106049  Szerző: Zoey

Ma reggel/délelőtt Miskolcon is leesett az első hó. Bár hónak mégsem nevezném, elég nagy pelyhekben hullott, de inkább havaseső volt, s el is olvadt egyből. Nyíregyházán csak eső esett, Salgótarjánban azonban elég szép kis hó leesett, ideig-óráig meg is maradt.
 #105965  Szerző: asimov

Most vissza kellett gondolnom... :) Lehet hogy nem is tavaly, hanem iden ev elejen volt, valamikor ujev utan, amikor egy idore komolyan megenyhult a tel. Erre azert emlekszem, mert nem voltam nagyon feloltozve, meg sapka sem volt a fejemen.
LuciFerko írta:
rmihaly76 írta:Egy elkapott hazafele menet... Lilas villamlasok/hangos csattanasok kozepette kopogott a fejemen es a vallomon a nem is annyira aproszemu hodara. Egyfelol elmeny volt egy hozivatart eloben latni, masreszt a nagyon kozeli lilas villamok/eles csattanasok mar nem voltak annyira poenosak.. :S
szemilan írta:Itt meg hódara/jégdara esett.
Tavaly volt, hogy havazás közben dörgött és villámlott.
Talán két alkalommal is.
Ez mikor volt?
 #105956  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Egy elkapott hazafele menet... Lilas villamlasok/hangos csattanasok kozepette kopogott a fejemen es a vallomon a nem is annyira aproszemu hodara. Egyfelol elmeny volt egy hozivatart eloben latni, masreszt a nagyon kozeli lilas villamok/eles csattanasok mar nem voltak annyira poenosak.. :S
Talán két alkalommal is.
Ez mikor volt?
 #105953  Szerző: asimov

Egy elkapott hazafele menet... Lilas villamlasok/hangos csattanasok kozepette kopogott a fejemen es a vallomon a nem is annyira aproszemu hodara. Egyfelol elmeny volt egy hozivatart eloben latni, masreszt a nagyon kozeli lilas villamok/eles csattanasok mar nem voltak annyira poenosak.. :S
Talán két alkalommal is.
 #105951  Szerző: szemilan

Itt meg hódara/jégdara esett.
Talán két alkalommal is.
 #105947  Szerző: Attis

djlacee írta:Itt meg havazik, na :)
:o :shock:
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 209