viktorio írta:Györke Attila is elköszönt a hallgatóktól, az alábbi idézet a facebook oldalán jelent meg.
"Elmondatott 
Drága Barátaim! Szomorúan írom ezeket a sorokat... eljött a búcsú ideje
Közel hét év után végleg kikapcsoltam a mikrofont a Rádió 1 keverőpultján. Egy nagyszerű álom ér most véget. Hét év alatt több mint 10.920 órát tölthettünk együtt: dalkérésekkel, toplistákkal, kitelepülésekkel, játékokkal. Számtalanszor fordult elő, hogy elsőként mutathattam be vadi új Igazi Mai Slágereket, Nektek. Megtiszteltetés volt Veletek álmodni ezt a hét évet, jó volt Veletek együtt rádiózni! Köszönöm az élményt! Az első dal amit anno a Rádió 1-en adásba játszhattam az Madonnától a Hung Up volt. Szeretem a keretes történeteket, ezért 2012. október 31-én szintén ezzel a dallal búcsúztam el a Rádió 1-től. Remélem hamarosan újra együtt álmodhatunk. Legyetek jók!"

((( A baj az, hogy kb. semmi esély arra, hogy jobb helyre igazolnának át Pinkével...

( Nyilván nekik is magasabb fizetést kellett adniuk, mint a tegnap kezdetteknek.
Viszont ami nagyon érdekes, hogy mától ismét van éjszakai musor (Baranyi Gabriellával, de ötletem nincs, ő ki, talán a pécsi-komlói R1-ről van?). Gondolom, mostantól akkor tényleg vidéki gyakornokokat fognak alkalmazni minimálbéren. :O
Érdekes módon a Discoshit az egyetlen műsor, ami még maradt. Pedig szerintem inkább Pinkét és Györkét kellett volna megtartani, mint őket. Ők már a R1 "hangjaivá" lettek.
Emellett ma mar ejszaka is vannak magyar dalok.Talan meg a zenei palettához is hozzányúltak.
Ja és Györke Attisnak meg: köszönjük az elmúlt évek vidám óráit, amit autóban, a dugó közepén, vagy vizsgákra tanulás közben, vagy bulira készüléskor adott nekünk

Rajta tényleg lehetett érezni, hogy a R1-es munka a szíve csücske a számára.